phantom 0 Posted January 11, 2011 znaš ti mene... nisam spominjao sponzore zato što ih volim ... već da ramovi izađu što povoljnjije odnosno da budu džabe jer oni se reklamiraju, a mi uštedimo koji dinar i da ne bude zabune uvek ću pre staviti ramove koje dobijem za dž, nego što ću iste platiti pa makar i 100 din ... a vremena ima za mene do novembra da naštancuju te gratis kolko oćeš ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted January 11, 2011 (edited) e dobra vam je ideja sa tim ramovima a i ima jedan predlog da se naprave dve vrste , oni obicni plasticni crni (ili kako ste ih vec zamislili ) , a ovi drugi malo skuplji da budu hromirani kao oni iz gang-landa i da se rade recimo po porudzbini (posto ja hocu da uzmem one iz gang landa ali kad vec ima mogucnost za znakom kluba onda bolje takvi ) Edited January 11, 2011 by boleabarth Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted January 11, 2011 Ja sam pre par meseci kupovao novi ram za prednu tablicu kad sam čuknuo neku žardinjeru... koštali su 150rsd par i to ovaj veliki format tako da ne vidim poentu ''akcije''. Ideja da se naštampa nešto preko kluba tipa sajt kluba, možda logo ili šta znam, to već ima smisla Quote Share this post Link to post Share on other sites
marija12 1 Posted January 11, 2011 Ubacite i karbon varijantu, lepo izgleda Quote Share this post Link to post Share on other sites
banjo1990 265 Posted February 12, 2011 Ja sam uplatio clanarinu, popunio i poslao prijavu za clanstvo. Nije mi stigao nikakav potvrdni mail, a kako sam skapirao trebalo bi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9722 Posted February 12, 2011 Tebi nije poslat SMS?Onda sam mislio da pošaljem, pa sam zaboravio. Kartica za oko 25 dana jer prošla serija je pokupljena u četvrtak. Quote Share this post Link to post Share on other sites
banjo1990 265 Posted February 12, 2011 Ma nema frke nikakve! Nigde ne zurimo, nego pitam samo radi potvrde! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sikander 0 Posted February 13, 2011 Kartica za oko 25 dana jer prošla serija je pokupljena u četvrtak. Jel to znaci da uskoro mogu da ocekujem karticu? Uplatio 14.1. Ili mozda postar ceka da kupim ovo novo magicno sanduce. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9722 Posted February 13, 2011 Sutra se šalje ta serija kartica, među njima je i tvoja... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bajker 0 Posted February 14, 2011 E, Neso, meni nemoj slati, stavi u auto, pa kad se vidimo posle toga na prvom okupljanju, daces mi. Vodim se na jednoj, a zivim na drugoj adresi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Miladinkm 0 Posted February 17, 2011 i meni stigla Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9722 Posted February 18, 2011 Brze su pošte Srbije...od dva pa više dana... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zeljkoci 58 Posted March 1, 2011 Nešo, kad mogu očekivati člansku karticu na adresu? Pozdrav! Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9722 Posted March 1, 2011 Pošalji puno ime i prezime na:info@fiat-lancia.org.rs Quote Share this post Link to post Share on other sites
banjo1990 265 Posted March 12, 2011 Predsednice, kad se mogu ocekivati kartice? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9722 Posted March 12, 2011 Sledeće nedelje (ponedeljak ili utorak) idu u štampu. To znači da su gotove negde u petak. A, to dalje znači da će moći da se uzmu lično na Okupljanju u sledeću nedelju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cookman 6 Posted March 23, 2011 Danas uplatio....Ako stignem,uzeću na okupljanju...pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
zeljkoci 58 Posted March 23, 2011 Neso, kad očekujemo kartice na kućnu adresu za sve koji su uplatitli još pre mesec dana? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9722 Posted March 23, 2011 Kartice su juče preuzete, biće poslate preporučenom pošiljkom u petak. Naravno, ništa ne plaćate prilikom preuzimanja kartica.Kada ste uplatili članarinu, dobili ste odmah mail u kome se potvrđuje da smo primili uplatu i pisalo je da ćete na karticu pričekati oko 25 dana.Pogledajte u SPAM folderu ukoliko takav mail niste primetili u vreme uplate. Quote Share this post Link to post Share on other sites
*mishko* 1 Posted March 29, 2011 Stigla kartica. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cookman 6 Posted March 29, 2011 Nešo,nisam dobio potvrdu da je upalćena članarina...A karticu planiram da uzmem na sledećem okupljanju..ako bude gotova Quote Share this post Link to post Share on other sites
banjo1990 265 Posted April 2, 2011 Jel postoji neki drugi nacin preuzimanja kartice sem na skupu? Prethodnih nedelja nisam mogao da dodjem iz prostog razloga jer mi je noga bila u gipsu, a sutra sam najverovatnije ceo dan van bg-a! Ali opet gledacu nekako ako bude izvodljivo da se pojavim! Quote Share this post Link to post Share on other sites