bglion 401 Posted December 19, 2012 @M626Koje ti je godiste Lybra? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marikoni 0 Posted December 19, 2012 moze taj CD? 2001god Quote Share this post Link to post Share on other sites
M626 0 Posted December 19, 2012 2000., G2 verzija navigacije... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marikoni 0 Posted December 21, 2012 ? jel to problem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marikoni 0 Posted December 24, 2012 Sat radi perfektno, ako se ne vrati dzek za navigaciju!!! Hvala PUNO!!! Sta bi za CD? Quote Share this post Link to post Share on other sites
M626 0 Posted December 24, 2012 Hajde javi mi se na PM pa cemo se dogovoriti da ti dam CD da isprobas... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marikoni 0 Posted December 29, 2012 Ja se javih, ali nista:( Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marikoni 0 Posted January 20, 2013 Ja se uzalud poradovao, nista od tog CD-a. Pokusacu da nadjem taj Opel-ov disc, pa da probam. Sta mogu da izgubim osim vrmena?! Quote Share this post Link to post Share on other sites
zaczg 1 Posted February 9, 2016 (edited) Pozdrav svima, iz nekog razloga sat mi pokazuje tocan dan ali mjesec je 4. 2016. godine, ne 2. mjesec, kako to promjenim? Vrijeme na satu je tocno. tnx! Edited February 17, 2016 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 43 Posted February 10, 2016 Jel uredjaj sa navi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
aleksa_indjija 4 Posted February 10, 2016 (edited) Ako je "obican" ICS... ides na SETUP, i sve radis sa desnim tockicem (okreces, pritiskas), druga i treca opcija su ti podesavanje vremena i datuma... kliknes i vrtis tockic da namestis cifre i opet kliknes da potvrdis, ma lako je... Inace sad sam guglao da vidim kako ide kod NAVI... i konacno saznam kako se "rucno" traze FM stanice, evo skoro 6 godina nisam znao kako da sam nadjem stanicu. A 5 godina mi je trebalo da skontam da moja Lybra ima dugme dole na plastici sedista za lumbalno podesavanje. Edited February 10, 2016 by aleksa_indjija Quote Share this post Link to post Share on other sites
zaczg 1 Posted February 10, 2016 Eh, ja imam NAVI model, meni je zasivljena opcija datuma. Jednostavno ne mogu ni sat namjestit. Samo vremensku zonu i summer/winter vrijeme. Hvala! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 43 Posted February 10, 2016 Ma moze. Postavi slike kad udjes u setup. Quote Share this post Link to post Share on other sites
aleksa_indjija 4 Posted February 10, 2016 (edited) Eh... izgleda da tu zna da bude problem. Neko kaze da ides na TRIP, pa settings, pa date/time... neko uspe tako neko ne. A predlazu i da iskljucis citac navigacije, kao da ga restartujes... to je valjda ono u gepeku. Vidi ovde... http://forum.lanciapolska.org/viewtopic.php?f=107&t=13693 Imas tu jos tema u vezi toga, od mene dosta. Edited February 10, 2016 by aleksa_indjija Quote Share this post Link to post Share on other sites
zaczg 1 Posted February 10, 2016 E da, odem Trip, Settings, date/time i tamo ne mogu ništa. Jbt, moram pola auto raskopat radi datuma.. Tnx na pomoći! Idem poljacima. Zbilja da mi je netko pričao ovo o Lanci, ne bih mu vjerovao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bglion 401 Posted February 10, 2016 Iskljuci navigaciju (izvadi dzek) pozadi i dobijes settings Quote Share this post Link to post Share on other sites
M626 0 Posted February 10, 2016 Ako ti ne radi navigacija, onda nema setovanja datuma, na zalost. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zaczg 1 Posted February 11, 2016 Imam navigaciju, onaj DVD, u prtljažniku je, samo naravno bez karata balkana. Ništa, ručno ću isključiti navigaciju, ionako je ne koristim. Onda je očito da postavke sata i datuma Lancia dobiva od GPS-a. Quote Share this post Link to post Share on other sites
M626 0 Posted February 12, 2016 Sat moze da se nasteluje nezavisno od navigacije... a sam uredjaj za navigaciju ti ne radi uopste ili kako? Ne trebaju ti mape Balkana da bi namestio datum... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zaczg 1 Posted February 17, 2016 Navigacija radi, GPS da koordinate, mape se učitaju, jedino nema naših. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mihailovic 29 Posted February 19, 2016 Nema tih mapa odavno. Ne samo za Srbiju, nego za celu jugoistočnu Evropu. A mape za zapadnu Evropu su ažurne za 10 godina unazad. Niti teoretski možeš da nađeš mape.Taj proizvođač softvera / mapa je odavno bankrotirao i van biznisa. Danas je GPS putna navigacija na mnogo višem nivou. Postoje standardi za mape, pa uz bilo koji softver možeš da nabaviš bilo koje mape. Nije baš 100% ali otrpilike tako. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Logitech 0 Posted November 30, 2016 Prije nekoliko dana mi se poremetio datum... Pokazuje 4. mjesec 1997. godine. Pokušavao sam: 1. CD od navigacije izvaditi, pa probati 2. Izvaditi CD, pa se malo vozati, pa ga opet vratiti da se sve "uštima" 3. Skidati klemu da bi uradio full reset, pa je kasnije vratiti... Međutim, ništa ne pomaže... I dalje je 4. mjesec '97. godine. Imate li neki prijedlog šta da uradim? Nervira me previše ovo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefaan 0 Posted December 1, 2016 Meni je skoro poblesavio kada sam skidao klemu ali se vratilo na normalno vrijeme kada sam je malo provozao i kada je uhvatila GPS signal, odnosno kada je mogla da pokrene navigaciju kada pritisneš MAP da vidiš gdje se nalaziš. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Logitech 0 Posted December 1, 2016 To sam i probavao, ali ništa... Quote Share this post Link to post Share on other sites
carter_marlon 1 Posted December 8, 2016 Meni sat kasni po 10tak minuta. Nastelujem tacno vrijeme, ali za nekoliko dana krenu kasnjenja i tako ukrug Quote Share this post Link to post Share on other sites