Jump to content
FAS Goran

Logitech

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

About Logitech

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Sarajevo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav za ekipu! Imam Lanciu Lybru 2.4JTD... Postavljen nov u januaru PK set (roleri, španeri, sve full)... Prije mjesec dana je nastao problem... Kada je vani toplije, čuje se zveckanje negdje od PK kaiša, a dok je hladno, sve OK. Majstori su zamijenili jedan roler ponovno prije 15 dana, ali problem je opet aktivan. Kako se to čuje, pogledajte na linku ispod: Ne znam više šta može biti...
  2. Ima li razlike između crijeva turbine (sa slike) na automobilu Lancia Lybra 2.4JTD 103kW i 110kW ili je isto crijevo u pitanju?
  3. Ubaciš SIM karticu i ona povuče automatski vrijeme
  4. Probaj preko SIM kartice da uštimaš vrijeme, tako je meni OK. Pozz iz Starog Grada
  5. Prije nekoliko dana mi se poremetio datum... Pokazuje 4. mjesec 1997. godine. Pokušavao sam: 1. CD od navigacije izvaditi, pa probati 2. Izvaditi CD, pa se malo vozati, pa ga opet vratiti da se sve "uštima" 3. Skidati klemu da bi uradio full reset, pa je kasnije vratiti... Međutim, ništa ne pomaže... I dalje je 4. mjesec '97. godine. Imate li neki prijedlog šta da uradim? Nervira me previše ovo.
  6. Spajano na dijagnostiku, nema greške... Pumpa goriva mijenjana na velikom servisu.
  7. Da samo svedemo priču Sa čim je najbolje čistiti MAP senzor?
  8. Pozdrav! Od ljetos mi automobil trza, npr. u 3. brzini na 1500 obrtaja... Trzanje je takvo da obrtaji počnu skakati i auto bukvalno kao da ide nazad-naprijed... To se većinom dešava kad je hladan motor... Kada se ugrije, nekada se desi samo... Da li znate šta je i do čega može biti?
  9. Pozdrav! Molim Vas, da li je iko upoznat na koji način se skida senzor za kišu na Lybri? Trebao bi ponovo prelijepiti šajbu jer pušta vodu negdje, ali izgleda da je senzor "zapekao" i ne može se skinuti. Hvala!
  10. Nije uopšte tuda bilo mokro... To sam i gledao... Kvasio stvarno do max. da vidim hoće li i tuda ući, ali ništa.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...