Marko001 0 Posted March 10, 2009 ..moj auto je uvezen pre par meseci i na satu ima oko 110 000, a po stanju deluje da nije vise od toga presao, jer je super ocuvan, ali ko zna.. uglavnom rekose mi u servisu da nema potrebe da menjam kais jer se menja valjda na 80-90 000 i kao 100% su ga u italiji zamenili...sta mislite koliko je ispravna ova njihova teorija i da li je tacno sto sam cuo da kod 1.2 8v kad pukne kais ne mogu da se pokrive ventili itd itd? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted March 10, 2009 ...na 8v ne stize klip ventil,ako je to tvoj motor cena zamene zupcastog je mala,manja od zezanja da ti pukne u spicu ili na putu.a valjda menjali,valjda prava kilometraza je vec previse valjda.inace kajs se nemenja samo po predjenoj kilometrazi vec i po vremenskom intervalu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted March 10, 2009 (edited) za taj motor nesto smeshno beshe, oko pedesetak evrova?s'obzirom da ne mogu da se poljube klip i ventil, ja bih se igrao i sam zupchio, pa gde stignem Edited March 10, 2009 by Manfred Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted March 10, 2009 treba prvo upaliti da krenes uopste.nije nesto komplikovano vise fizikalija i imati osecaj koliko zategnuti kajs Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted March 10, 2009 kontam da treba da se namesti radilica u nulu, bregasta u nulu, shpaner se otpusti do kraja, nategne se kaish, stegne shpanerom, da ne bude pretegnut, a ni labav i verglaj bato... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nidza 634 Posted March 10, 2009 Obeleži lepo korektorom pre nego što skineš, samo mnogo ćorav možeš da promašiš posle. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted March 10, 2009 moze i tako... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisha 0 Posted September 10, 2013 (edited) Kad vec pricate o zupcastim kaisevima,interesuje me na puntu 1.2 8v ako pukne zupcasti jel napravi bilo kakvu havariju? Edited September 13, 2013 by neshaoct prebačeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skajnet 0 Posted September 10, 2013 Kažu da 8v ne pravi nikakvu havariju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gusar 4 Posted September 11, 2013 1.2 stari tip ne pravi nikakvy havariju... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisha 0 Posted September 11, 2013 U pitanju je Punto 1.2 8v 2001 godiste,za njega me interesuje Quote Share this post Link to post Share on other sites
plamenni 2 Posted September 13, 2013 Fire motor 1.2 8v je SOHC motor i ne stize klip ventil.ali i to je relativno zavisno na kom broju obrtaja pukne,ali generalno ne stize ventili to sam davno citao u SAT-ovom clanku,a i par drugara mehanicara mi je to potvrdilo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gusar 4 Posted September 13, 2013 ne stize ni na jednom broju obrtaja...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
andjelko90 0 Posted August 25, 2021 Kakva je situacija na 16 ventila ako pukne zupcasti jel tu isto ko i sa 8 ventila nepravi veliku stetu ili pravi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3686 Posted August 25, 2021 Još veću. Quote Share this post Link to post Share on other sites