cileee 1 Posted September 18, 2014 (edited) Baš tako, odeš lepo sutra i remapiraš ga, a ne da godinama razglabaš.Kupljen je da se vozi.Ne, sto se mene tice on uopste ne mora da se cipuje zato sto je to porodican auto, to sto ga ja vozim kad god mi trrba auto to je drugo, sada trrebam da uzmem nesto za sebe, ali vidim da bi mu legao lepo jedan cip, mada ipak bih voleo sto kvalitetniji da stavim jer ipak vozim porodicu u njemu, necu da mi sutra stane zbog toga, ako je 200e, dacu 200e ali da budem 100% siguran da je to original i da me nece zezati. Edited September 18, 2014 by CileBGD Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9669 Posted September 18, 2014 Cile, iščitaj prvo temu na kojoj smo od početka. Kakav sad original čip... Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3097 Posted September 18, 2014 Isključivo Nike čipove stavljaj Šta je po tebi original? Originalni softver je samo onaj koji je fabrika napravila i to je to. Svaka druga izmena je naknadna, bila dobra ili loša. I po čemu se proceni da bi autu legao čip?I juče si rekao da ne bi dao 200e za čipovanje, kako to može zajedno? Quote Share this post Link to post Share on other sites
cileee 1 Posted September 18, 2014 Kod Curcica mi je 100e (inace je 230 za moj), samo da oteram kola. Original, ne mislim na neke univerzalne, da mi ubrzava od 2000-3000 onda da se vuce od 3200-3500 pa da mi od jednom od 3500 nabije u 5000, to sam lupio, mislio sam na te chipove da kao sto radi Curcic, H&S, RS i ne znam ko nis radi, za njih sam 100% siguran da rade odlicno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomas 10 Posted September 18, 2014 Hm... kao da ima 2-3 Cileta Quote Share this post Link to post Share on other sites
cileee 1 Posted September 18, 2014 Ma 5 sinoc sam rekao da ne bih dao, ali kad se zapitam malo, nije za dzabe kod nekoga 50,150,250, bolje platiti vise i proci bez glavobolja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3097 Posted September 18, 2014 (edited) Kod Curcica mi je 100e (inace je 230 za moj), samo da oteram kola. Original, ne mislim na neke univerzalne, da mi ubrzava od 2000-3000 onda da se vuce od 3200-3500 pa da mi od jednom od 3500 nabije u 5000, to sam lupio Grešiš mnogo. Loš čip će da ti kida sa 1000 obrtaja i razvali ceo auto. Poenta je tek na punom gasu i u visokim obrtajima da krene da kida, a do tada da ima blaga ili nikakva poboljšanja tako da će baš dobar čip da ti kida od 3000 obrtaja kada se prosečan dizel zadiše. Edited September 18, 2014 by igor0511 Quote Share this post Link to post Share on other sites
cileee 1 Posted September 18, 2014 Ma to vise nije bitno, mnogo smo daleko otsili, trenutno trazim najpovoljnije. Sto se mene tice ni ne mora na cip. Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3097 Posted September 18, 2014 Tomas ne pratiš, ja na ovoj stranici već četvoricu našao(ili dvojicu sa po dva stava) Hm... kao da ima 2-3 Cileta trenutno trazim najpovoljnije. ako je 200e, dacu 200e ali da budem 100% siguran da je to original i da me nece zezati. Sto se mene tice ni ne mora na cip. ali vidim da bi mu legao lepo jedan cip, Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3097 Posted September 18, 2014 Samo sam citirao tvoje postove, nemaš razloga da se ljutiš. I lepo sam ti rekao šta treba za čip da bi bio dobar i kako da se ponaša. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cileee 1 Posted September 18, 2014 Jesi, ne ljutim se, kazem ti da si uspeo samo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomas 10 Posted September 18, 2014 (edited) Tomas ne pratiš, ja na ovoj stranici već četvoricu našao(ili dvojicu sa po dva stava) Jbg ne mogu sve da postignem, pratim lajnu na twitteru, tekmu na tv-u, citam forum, pratim kako je totti prosao sa bankarkom..... Overload :D Edited September 18, 2014 by Tomas Quote Share this post Link to post Share on other sites
cileee 1 Posted September 18, 2014 Imas neki ultra-mega-giga cip Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomas 10 Posted September 18, 2014 Pa zato nisam mogao da te prebrojim kako treba.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted September 18, 2014 Mora da se overclock-uješ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sale2810 4 Posted September 18, 2014 Ja sam zbunjen,ali to mozda tako treba Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9669 Posted October 2, 2014 Postoji posebna tema za iskustva oko čipovanja. Ova:http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/50828-chip-tuning-iskustva-sa-raznim-firmama-pojedincima/ Tu se pišu iskustva. Ali, napiše se jednom, eventualno dva puta oko istog iskustva i fajront. Nema 100 puta ponavljanja istog iskustva (bez obzira da li je dobro ili loše) o nekoj firmi i/ili pojedincu.Ne može to da se zaobiđe tako što će se iskustva pisati po drugim temama, kao što je ova na kojoj smo.Pa, još kao...evo na PP ću ti poslati kao da ovde ne sme da se napiše gde je ko radio čipovanje. Sme da se napiše. Ima i posebna tema za to. Ali, ne može da se vodi kampanja i da se 100 puta ponavlja isto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vicent 1291 Posted October 2, 2014 Nešo,iskustvo se odnosi na totalno drugi auto.Ako u nekoliko godina odradim remap na nekoliko različitih automobila, onda je to nekoliko različitih iskustava.Nije mi baš jasno zbog čega si mi sklonio post,ali dobro, može ti se! Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9669 Posted October 2, 2014 Tvoj post je bio iskustvo sa nekom firmom i/ili pojedincem, a to ide ovako: Postoji posebna tema za iskustva oko čipovanja. Ova:http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/50828-chip-tuning-iskustva-sa-raznim-firmama-pojedincima/ Tu se pišu iskustva. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DinoG 7 Posted October 3, 2014 Treba to pustiti ovima koji na atmosferskim motorima "dobiju" 30 konja a tvornicki ima 75 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rile_bg 358 Posted October 8, 2014 (edited) ako dizeli mogu da se cipuju,onda mogu i turbo benzinci,tad pocinje igranka inace grande punto abarth ss ide do 190ks Edited October 10, 2014 by neshaoct prebačeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
kicerica 5 Posted October 8, 2014 Turbo benzinci se cipuju jedno tridesetak godina unazad ili dvadesetak godina pre pojave iole ozbiljnijeg dizela. Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted October 9, 2014 Aj da vas vratim u realnost koliko trose ti cipovani turbo benzinci ? Quote Share this post Link to post Share on other sites