Guest 8754 Posted April 17, 2008 Ljudi da napravimo neko glasanj izgleda da bi vise ljudi nasli vremena za nedelju.... Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted April 17, 2008 ...u nedelju je skup Alfista...''Miki S'', ce doci u subotu...''Mitrowsky'' je bas zbog skupa Alfista mislio da nece moci u subotu, ali je samo permutovao dane... ''reaper_HGT'' ima ispit u nedelju, i u subotu ce mozda stici samo da se ispotpise gde treba...Subota je nas dan... :cool Share this post Link to post Share on other sites
stefanves 2 Posted April 17, 2008 Jbg, videcu nesto da uradim pa da svratim. Share this post Link to post Share on other sites
boki 11 Posted April 17, 2008 docicu i ja samo na pisite kad Share this post Link to post Share on other sites
boki 11 Posted April 17, 2008 ok,sad sam video subota u 17h posto mi je slava nemogu da se zadrzavam ali svraticu Share this post Link to post Share on other sites
ranko 0 Posted April 17, 2008 Ljudi da napravimo neko glasanj izgleda da bi vise ljudi nasli vremena za nedelju....ma subota je nas dan! da vidimo kako sta oko kluba...a i ti sta kaki* ... zakucas iza glave par puta, desetak slobodnjaka, malo pick and roll i finito... moz se zezas i subotu i nedelju...znaci Fiat/Lancia skup u subotu i svi da nacrtaju ljute masine na parking...kosarkas taman da se dogovorite ko ce sve da bane kod Alfista i drzi muziku ceo dan :mrgreen: .... nije kao da je zeldi soma dinara... Share this post Link to post Share on other sites
Guest 2451 Posted April 18, 2008 rekao sam Ženi ovakoČuvaj Decu semenku ti........ moram na osnivanje :lool: Share this post Link to post Share on other sites
zeks87 2 Posted April 18, 2008 Dolazim,nacice se vremena Share this post Link to post Share on other sites
vicaNo 0 Posted April 18, 2008 jbg, ispit u nedelju, ali je jos veci problem sto je to bgd:( Pojma nemam kako bi se snasao i stigao gde treba, ali moracu jednom...Pare mogu uplatiti, poslati, bilo sta...Lep provod ljudi... Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted April 18, 2008 Na zalost, malopre sam saznao, slava kod ortaka u subotu, tako da ipak necu doci Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted April 18, 2008 ok subota.. koliko sati je odlucheno na kraju? Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted April 18, 2008 ...17.00... :cool Share this post Link to post Share on other sites
Guest 2463 Posted April 18, 2008 je ne mogu u subotu, ali se <- alfisti nece ljutiti da svrne deo ekipe i u nedelju... Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted April 19, 2008 svraticu i kod alfista Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted April 19, 2008 ...od kada si zapretio bokiji vise ne predlaze datume...Ma, kakve pretnje, kakvi bakraci...Nije ''bokija'' imao Internet neko vreme... Nisam ni znao da je skup Alfista sad u subotu... :oops:A,ko sta?Kad sam zaprecen?Kakve datume?Izvinite malo sam pogubljen nisam imao net mesec dana pa ne mogu odmah da povatam konce. Share this post Link to post Share on other sites
Guest 8754 Posted April 19, 2008 Ljudi kisa ubi mozda je bolje u garazi kod arene? Share this post Link to post Share on other sites
ranko 0 Posted April 19, 2008 prosla!praticemo dalje! uf sto se ribici sakupili ispred mog ulaza lele...sa sve roleri...dovescu ih na skup da im pogledamo trap, nesto mi tu sumnjivo hahaha Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted April 19, 2008 ...kod mene nije ni padala kisa... :coolAko nas uhvati kisa kod Intera, nije problem da se tada prebacimo do Arene... Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted April 19, 2008 @ bokija...Ma kakve pretnje, kakvi bakraci... Share this post Link to post Share on other sites
oktopod 400 Posted April 19, 2008 Ove subote bih otišao na Alfa Romeo skup tako da...gresis silno sinak Ada Huya 20ti karting staza, voznja, meze, babe ( citaj extra ribe jer gde su oni tu su trebe )mozda dodjem danas a kad sutra na adi huji? Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted April 19, 2008 ...cuces danas na okupljanju... Sutra traje ceo dan...ipak je to zvanicni Skup... :cool Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted April 19, 2008 Mozda okasnim desetak mindzi al dolazim. Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted April 19, 2008 ljudi aj lepo se provedite ja sam zakucan za ovaj ispit moracu da propustim Share this post Link to post Share on other sites
ranko 0 Posted April 19, 2008 lepo bilo....sila bilo ko sase da biras koji vise dimi od kojeg hahaha stvari oko kluba idu na bolje...dustvo extra kao i uvek...update...kosarkas polako stize chelu.... ali chelina prednost je u 0.5m ( u visini :mrgreen: ) Share this post Link to post Share on other sites