Jump to content
FAS Goran

zeks87

Members
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

About zeks87

  • Rank
    Regolari

Recent Profile Visitors

2701 profile views
  1. Rešen problem! Zamenjen relej za migavce kod vozačevog brisača.
  2. M30 je centrala alarma, ali ja je nisam našao kod osiguraca.
  3. Da li neko zna neko gde se nalazi centrala fabričkog alarma?
  4. Update Večeras odradio dijagnostiku, izvacio grešku U1600 electronic key. Uspeo da obrišem grešku. E sad izdahnuo je akumulator,čekam da se napuni pa da probam.
  5. Imam jedan čudan problem sa centralnom bravom. Centralnu brava radi preko daljinskog ključa, dakle mogu da otključam i zaključam auto ali se sva četiri migavca ne pale prilikom zaključavanja/otključavanja. Proverio sam ablender, rade svi migavci, takođe proverio sam i dugme sva četiri migavca i to je ok. Moram da napomenem da je auto bio kod limara,menjano je parče sajtne i od kad sam uzeo auto primetio sam kvar. Pošto zaključavanje/otključavanje radi pretpostavljam da se resiver nije raskodirao, ostaje mi da probam drugu centralu kod suvozacevih nogu. Da li može da se ubaci druga centrala bez kodiranja ili mora da se kaći na dijagnostiku?
  6. Nova cena 120e komplet.Dve gume sara 7mm a dve preko 6mm
  7. Posto je punto otisao ostao mi je zimski set guma i felni.Gume su Barum Polaris 2 3 komada DOT 2010 i jedna DOT2009 dubina sare 6mm,kupljene su nove u Coningu 2011 i 2012god.Fene nisu iskrivljene u dobrom su stanju. Prodajem ih u kompletu cena 140e PM ili 065/2669309
  8. Kasetofon ako ti je fabricki bez problema mozes da skines pomocu cetiri mala imbusa.Ja sam kod sebe tako skidao navigaciju.
  9. Ako ima neko da proda kupujem fabricke zvucnike za punta mk2 prednje i zadnje.
  10. Prodajem zadnju klupu za punta mk2a 3V,deljiva 60/40,nije nigde ostecena. Cena 40e 065/2669309
  11. Odlicno,onda mozemo da napravimo posao. Imas PM.
  12. Ja bih uzeo zadnju klupu.Jel prodjes u kompletu ili moze samo zadnja klupa?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...