Jump to content
FAS Goran

Goxy_93

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Goxy_93

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 12/06/1993

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Bravo 1.6 mjet

Recent Profile Visitors

822 profile views
  1. @IvanPretpostavljam da ne radi samo zvucno upozorenje,nista se ne cuje..Auto ima samo zadnje parking senzore ..Jel moguce zameniti samo buzzer,ili je on integrisan,pa mora druga tabla?
  2. Pozdrav,naime desava se sledeca stvar,auto ima fabricke parking senzore,koji nekad rade,a nekad ne..zanimljivo je to sto kad prestanu da rade parking senzori,prestaje da se cuje zvuk zmigavaca,i ne cuje se zvuk da nije vezan pojas,tj ne cuje se ni jedno zvucno upozorenje..nekad radi sve normalno,i posle 2 minuta prestane da radi,i ne radi narednih 15 dana,nekad radi mesec dana normalno,nema pravila..dali je neko imao slican problem,ne znam u cemu moze biti problem..?
  3. Nisam siguran jel za izbegavanje ili ne,u pitanju je punto hgt,u zadnja 2 meseca,tako nesto,treci put je na oglasu,tablice su Uzice,prvi koji ga je prodavao je bio iz uzica,drugi nakon 2-3 nedelje sa cukarice,gde je naglaseno da se ne vodi na njega,nakon mesec dana pojavljuje se opet na oglasu,u mestu mramorak,I dalje na UE tablicama,gde treci prodavac kaze da je visegodisnji vlasnik,prvi put je bio ja mislim 1800 eura,sad je 1400..sve to mi deluje malo cudno..https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11775468/fiat-punto-vlas-18-hgt
  4. Takodje ja sam na forumu dobio preporuku za vilu timokliu,slike,prvi utisci su bili fenomenalni,kontaktirao ih preko mejla,od 1-og septembra studio za 2 osobe 35 eura dan,rezervisao sam tako sto sam uplatio 70 eura preko western uniona..nisam se cenkao jer realno smatram da je za takav smestaj 175 evra po osobi za 10 dana skroz korektna cena..pogledajte temu grcka-lefkada,tu je malo komentarisano o smestaju I mestima..
  5. Pozdrav ljudi,pratim dugo ovaj forum,od skoro sam clan,a sad je doslo na red da predstavim svoj auto..U pitanju je fiat punto 1.2 16v,benzin(nema plin),2001 godiste,elx oprema(znaci ima airbag samo u volanu,nema abs) presao je 165000 I ovo je treca godina kako je u mom vlasnistvu,predhodni vlasnik je bas vodio racuna o njemu I odrzavao ga..pre 2000 km sam mu odradio veliki servis,tako da sam sad miran duze vreme sto se toga tice..sve u svemu ja sam prezadovoljan sa njim,jos samo neke felnice I folija na stakla I meni je dosta,evo I neka slika..
  6. Znaci to sto ima tegove nije strasno, uh sad mi je lakse kaze decko da nisu varene 100%..ma savrsene su mi stvarno, I stvarno sam se iznervirao kad sam video tegove, mislio sam da je to veci problem, a ne da je 1500 dinara po felni evo kako to izgleda na jednoj felni..znaci cim za koji dan legne plata idem da ih uzmem
  7. Pozdrav ljudi,trebala bi mi mala pomoc,ili mali savet sta da radim,naime nasao sam na internetu oglas za neke alessio 16-ice koje izgledaju sasvim pristojno,cena 9000 dinara,oglas ima otprilike nekih mesec ipo dana,cim sam video bez previse razmisljanja okrenem lika,javi se decko,kaze da je on kupio te felne nove pre nekoliko godina,farbao ih je,pa je pocela da se ljusti boja,pa je zato ta cena,kaze da nisu varene,kaze ja sam ih do skoro vozio na mom autu,bez problema,nisam ih proveravao,ali znaci da verovatno nisu ni krive,prekinemo mi razgovor I ja sinoc slucajno pogledam oglas I vidim da na jednoj felni ima 7-8 tegova,a na drugoj valjda 5,nema slike od sve 4 felne,e sad mene zanima jel to mnogo lose,jel se isplati to kupovati,hteo sam bukvalno odma da odem iz beograda za novi sad po njih,ali od kad sam to video sad se lomim.
  8. Evo ja da se javim posle nekoliko dana,razmotrio sam sva mesta,sta kako,i u odlucio se za Tsoukulades,za to mesto sam cuo pre neki dan ovde na forumu,stvarno sve mi je tu na dohvat ruke.. @Kuvalja spasao si me muke I trazenja drugog smestaja,kad sam video timokliju,odma je bilo ovo je to sto trazim,slike,komentari,jos I bazen,ma sve full..Poslao email,oni mi odg posle nekoliko sati,juce im uplatio 70 evra kao potvrdu rezervacije,I to je to..inace cena od 1 do 10 septembra je 35 eura(dan)..
  9. Isao bi kolima,to spada pod obavezno,celu godinu cekam to more,I vise sam uzbudjen sto cu da vozim nego sto cu da budem tamo,to je bar situacija u polasku na more ne znam zasto ali vise me privlaci vasiliki nego agios nikitas,nekako mi deluje kao vece mesto,zivlje,a ako je stvarno to da je razlika do plaza 20 minuta onda sam se skoro pa odlucio za vasiliki,ali razmotricu jos,gde god sam gledao neko prica vasiliki bolji,drugi kazu nikitas bolji,tako da nista ne znam..sto se tice finanskijskih mogucnosti,one su u svakoj prici problem,svi bi da prodjemo ekstra,a sto jeftinije,a to bas I ne ide..ako je velika razlika u ceni, naravno da cu ono jeftinije@andreja.micovicsad sam se ubio trazeci tu vilu helenu,ne mogu nista da nadjem o njoj,samo mi izbacuje neke luksuzne vile,nje nigde nema,jel imaju oni neki sajt,kako da rezervisem,s obzirom da nikad nisam rezervisao smestaj preko neta malo mi je frka kako to ide,kako sta inace isao bi tamo negde od 1-og do 10-og septembra,tako da mi ta cena deluje sasvim pristojno..
  10. Pozdrav ljudi,za ovu godinu mi je destinacija lefkada,sad imam jedino dilemu koje mesto,sve nase agencije vode u nidri,tu nebi nikako isao,treba mi 3 dana jahanja do zapadne strane,a I mesto kao mesto me uopste,ali uopste ne privlaci.. dvoumim se izmedju vasilikija I agios nikitasa,vasiliki sam nasao nesto povoljno,deluje mI sasvim pristojno,blize je zapadnoj obali od nidrija,plaza u samom mestu deluje pristojno,zanima me jel bio neko tamo,kakvi su utisci,I sta mi je ciniti?
  11. Pozdrav ljudi..pre neki dan sam primetio jednu cudnu stvar,auto mi je stajao jedno 10 dana,I pre nego sto sam ga upalio uzmem cisto bezveze da proverim ulje,ulje je skoro crno,a do skoro je bilo normalne boje,I stvar koja me brine je ta da mi deluje da ulje mirise na benzin,bar meni tako deluje,i kao da je postalo malo vise vodeno,retko..inace svi servisi su radjeni na vreme,nema nikakvih promena u radu motora,za koji dan treba da radim veliki servis,znaci ulje je tu pred interval zamene..zadnji put koliko se secam mastoj je sipao seleniu gold.. jel se nekom to desavalo,u cemu je problem,jel to normalno..inace u pitanju je punto 1.2 16v benzin.
  12. Evo I ja da se javim,kupio nov oklop,750 dinara,otvorio kljuc,izvadio sve,malo je bila frka da ne slomim onu kapsulu tj cip posto nije htela da izadje,sva je bila u nekom lepku,pa sam stavio aceton,on odradio posao,sve napakovao u novi oklop,daljinsko otkljucavanje radi,mac nisam dirao,sutra idem da narezem ovaj novi I to je to..evo I nekih slicica
  13. Ovog sam pre nekih godinu-godinu ipo vidjao po novom beogradu,vozio ga lik,sad stoji ispred tempa kod kvantasa,vidi se da ga niko ne vozi duze vreme

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...