Jump to content
FAS Goran

zeks87

Members
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zeks87

  1. Rešen problem! Zamenjen relej za migavce kod vozačevog brisača.
  2. M30 je centrala alarma, ali ja je nisam našao kod osiguraca.
  3. Da li neko zna neko gde se nalazi centrala fabričkog alarma?
  4. Update Večeras odradio dijagnostiku, izvacio grešku U1600 electronic key. Uspeo da obrišem grešku. E sad izdahnuo je akumulator,čekam da se napuni pa da probam.
  5. Imam jedan čudan problem sa centralnom bravom. Centralnu brava radi preko daljinskog ključa, dakle mogu da otključam i zaključam auto ali se sva četiri migavca ne pale prilikom zaključavanja/otključavanja. Proverio sam ablender, rade svi migavci, takođe proverio sam i dugme sva četiri migavca i to je ok. Moram da napomenem da je auto bio kod limara,menjano je parče sajtne i od kad sam uzeo auto primetio sam kvar. Pošto zaključavanje/otključavanje radi pretpostavljam da se resiver nije raskodirao, ostaje mi da probam drugu centralu kod suvozacevih nogu. Da li može da se ubaci druga centrala bez kodiranja ili mora da se kaći na dijagnostiku?
  6. Nova cena 120e komplet.Dve gume sara 7mm a dve preko 6mm
  7. Posto je punto otisao ostao mi je zimski set guma i felni.Gume su Barum Polaris 2 3 komada DOT 2010 i jedna DOT2009 dubina sare 6mm,kupljene su nove u Coningu 2011 i 2012god.Fene nisu iskrivljene u dobrom su stanju. Prodajem ih u kompletu cena 140e PM ili 065/2669309
  8. Kasetofon ako ti je fabricki bez problema mozes da skines pomocu cetiri mala imbusa.Ja sam kod sebe tako skidao navigaciju.
  9. Ako ima neko da proda kupujem fabricke zvucnike za punta mk2 prednje i zadnje.
  10. Prodajem zadnju klupu za punta mk2a 3V,deljiva 60/40,nije nigde ostecena. Cena 40e 065/2669309
  11. Odlicno,onda mozemo da napravimo posao. Imas PM.
  12. Ja bih uzeo zadnju klupu.Jel prodjes u kompletu ili moze samo zadnja klupa?
  13. Prodajem komplet cetiri alufelne i zimske gume 185/55 R15.Felne su u ok stanju,vide se tragovi koriscenje nisu ispravljane ni farbane.Na jednoj felni je ocesan ruba,a ostale su ok.Gume su sve cetiri zimske godina proizvodnje 2011.Proizvodjac je westlake,dve su kao nove dubina sare od granicnika je 5.5-6mm a na druge dve 4.5-5mm mogu sigurno jos dve zime da izguraju. Prodajem ih u kompletu cena 230e Tel:065/266-9-309
  14. Ispod 150 evrica ih neces naci sigurno, ja za malo nisam uzeo jos 1 par bile su na oglasu sa 4 zimske gume u super stanju za 220 evrica, s' tim sto je cenio gume po 30 eur (ja mislim)...znaci felne otisle za stotku. Mene su iste takve u aprilu dosle 200 eur, ali bas u dobrom stanju (bez guma). Pitaj ovog koliko trazi.... http://www.polovniau...punto_sporting/ Prodaje ga u delovima. Pogledao sam felne sa ovog izgorelog punta.To je neki servis-auto otpad,lik je trazio 170e za felne i gume komplet.Felne su poprilicno lose,neko ih je vec farbao i ta faba se skinula na dosta mesta,a rubovi su izgrebani.Od guma prednje koje su letnje su za bacanje a pozadi su zimske Michelin alpin koje su stare 10god. Felne bez guma bi dao za 120e,a sa gumama koje po meni nisu za upotrebu dao bi za 140e.Inace sve felne imaju cepove. Felne moraju da se rade,barem da ima dobre gume pa da uzmemi i da ih sredim.Ovako nastavljam dalje da trazim pojavice se nesto
  15. Ja sam ima felne od mk2a,pa su nestale tokom noci Lepe su i jedne i druge mada ove felne od mk2a nekako bas pasu uz auto. http://www.polovniau...elne_komplet_4/ jedina mana je dimenzija gume posto 195 je presiroka za punta,185/55 je dimenzija za tu felnu.Videcu da li hoce da proda samo felne. Hvala na linku.
  16. Mislim da je prevelika felna r16 za punta,ja bih se ipak zadrzao na r15. Inace felne izgledaju prelepo,a sigurno jos bolje stoje na autu.
  17. Kupujem alufelne R15 fabricke od Punta Sporting/hgt,jos ako neko ima sa letnjim gumama to bi bilo extra.
  18. Ja sam moj popravljao pre dve godine,isto sam imao problem da ne cita diskove i da nekad zaglavi disk.Majstor mi je prepakovao drugi sanzer u moj i evo lepo radi. Inace nasao sam ga u Halooglasima,prelistaj malo oglase sigurno ces naci nekog.
  19. Imao sam ja taj problem,turbina ne radi dok motor ne dostigne radnu temperaturu. Meni nije javljao nikakvu gresku na dijagnostici,vozio sam tako i posle 6 meseci mi je crko protokomer.Kada sam ga zamenio blokada turbine je nestala.
  20. Dolazim,jedino ako nesto iskrsne pa budem sprecen ipak daleko je subota

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...