Jump to content
FAS Goran

aleksandarkokanovic

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About aleksandarkokanovic

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd
  1. Uspeo sam da popravim krilca, a kasetofon sam izvadio pomocu dva mala imbusa. Problem je bio u tome sto su krilca ispala iz svojih lezista. Morao sam da skinem i plastiku oko rucne i centralnu konzolu, gomila srafova. Hvala na savetima.
  2. Vec ima tema o tzv. knedli ali ne znam da li je ovo sto se kod mene desava isto knedla. Naime, kad u leru dam gas, ponekad se desava da prvo padne broj obrtaja pa tek onda poraste shodno mom gasu. Koji su najcesci uzrozi?
  3. Uspeo sam da skinem mrezicu ali sam polomio jednu zabicu mada ne smeta, drzi se dobro mrezica. Dzaba sam skidao jer problem nije bio u zvucniku nego u kontaktu na vratima tamo gde je kao fleksibilno crno crevo. Uglavnom, skinuo sam taj dzek I vratio ga I sad vise nema prekidanja.
  4. Hvala puno, probacu tako pa da vidim vise sto mi prekida zvucnik, nadam se da je neki kontakt.
  5. Sa koje strane da krenem, tj. gde prvo da gurnem srafciger, mora da ima neki metod za lakse skidanje?
  6. Postovani, da li neko zna kako se pristupa zvucniku u vratima Hteo bih da proverim kontakte na zvucniku posto se desava da prekida sa radom. Hvala
  7. Jeste fabricki Blaupunkt, probacu da nadjem to, mozda imam jedan dovoljno tanki imbus koji moze da udje u rupicu ali sigurno nemam 4. Probacu neke zice da nadjem.
  8. E hvala na slikama, probacu to sve da skinem, samo da nadjem kako cu kasetofon jer nemam one zice za skidanje. Meni na levoj ventilaciji ne radi onaj klizac, mislim da su tu sva krilca, a na desnoj mi fali jedno peraje. Ne znam kako nestane to peraje, gde se nalazi, mozda je unutra negde u toj kutiji.
  9. Postovani, nesto su mi se zeznula krilca na ventilaciji. Kad pomeram onaj klizac levo-desno krilca ne prate, tj. kao da svaki ide na svoju stranu. Kako se otvara taj deo da vidim o cemu se radi. Pretpostavljam da treba kasetofon iznad prvo da se izvadi. Imam originalan blaupunkt. Hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...