Jump to content
FAS Goran

Kamenni

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

About Kamenni

  • Rank
    Il Nuovo

Contact Methods

  • MSN
    kamenni@hotmail.com
  • ICQ
    193321209
  • Skype
    kamenni_ns

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    Marea 1.9 jtd Punto 1,9 JTD

Recent Profile Visitors

986 profile views
  1. I meni se na puntu cuje malo sistanje u predelu srednje konzole, gasa sigurno ima dovoljno, 550gr. hladi odlicno, ali ima cesto tu pojavu sustanja. Nije da mi smeta, nego cisto iz znatizelje, jer sam gledao kod drugara kada je masina vakumirala i napunila 550 grama freona.
  2. Cime uopste se radi kalibracija, imam Fiat-ovu dijagnostiku, ima drugar i Delphi, ali nisam nigde nasao opciju za kalibraciju volana.
  3. Ja imam problem na Puntu mk2, jtd, a to je da mi volan mnogo lakse ide u desnu stranu, nego u levu, isto se desava i kada je city ukljucen ili nije, uvek lakse se volan okrece u desnu stranu. Dijagnostika neprijavljuje nikakvu gresku...
  4. Pozdrav drugari! Ja cu ovim putem da se izvinim i odjavim sa spiska, redni broj 8. Kamenni, iznenada iskrslo, ali idem u Petak na more, tako da ovog puta necu moci ici, jedino ako bude i kada bude u drugoj turi, zato bih ostao na spisku, ali ne za ovu posete, nego za sledecu ako je uopste bude. Ustupam svoje mesto neko ko hoce i moze da ide sada u Petak... Srecno i lep provod!
  5. @Goran Zemun, tako sam i ja mislio da je to, jer kod mene ne pali nikakve lampice... Probacu od nedelje, pa javljam! Mada kazu da je dosta stvari povezano sa stanjem akumulatora, a moj je bas los, sinoc nije hteo ni da okrene. Zamenuli na carini, sta ocekivati u Srbiji... Koji akumlator ide fabricki na njega, posto vidim da je stavljen neki manji? Hvala!
  6. To je i kod mene u levu stranu ide dosta teze nego u desnu...
  7. Ja ga i ne koristim, ali volim da mi je na autu sve ispravno...
  8. Imam problem sa city-jem, mislim da je to, u desnu stranu kada motam ide stvarno lako, onako kako bi trebalo kada je ukljucen city, a u levu dosta teze, kao kada je iskljucen city. E, ali nema razlike ni kada ga ukljucim ni kada ga iskljucim, potpuno ista prica... Da li ima neko neku ideju mozda? U pitanju je Punto 1.9 JTD, 2002 god.
  9. Imam problem sa city-jem, mislim da je to, u desnu stranu kada motam ide stvarno lako, onako kako bi trebalo kada je ukljucen city, a u levu dosta teze, kao kada je iskljucen city. E, ali nema razlike ni kada ga ukljucim ni kada ga iskljucim, potpuno ista prica... Da li ima neko neku ideju mozda?
  10. Neces mnogo napraviti ako stavis samo xenon-e, trebala bi prvo reparacija farova, pa onda xenon-i...
  11. Isplati se ako nadjes dobrre mareine farove, velika vecina je vec jako losa, slabo sijaju, cak sta vise katastrofalno i potrebna reparacija, sto nije bas jeftino...
  12. Nije problem direktno povezati, samo je pitanje gde ide, ali nacicu ja pa cu napisati ovde ako jos nekome zatreba. Cak ga mozda ni ja ne bih povezivao, jedino ne znam da li mozda moze da pravi problem sa ABS-om, jer mi sad sija, a testirao sam svaki senzor i dobar je. Moracu sutra da uradim dijagnostiku, pa cu da vidim.
  13. Danas sam menjao prednje plocice, stavio nove, ali kontakt odnosno kabel koji se povezuje na jednu plocicu na levom tocku je bio pokidan, i sada kada sam stavio nove plocice, nemam taj kabel, to je jednopolni kabel koji je neko pokidao pre mene. Da li neko zna gde ide odnosno gde je povezan taj kontakt da mogu da nadjem, produzim zicu i namestim kako to treba. To je kontakt za potrosenost plocica da budem konkretniji... Ne znam da li ide u ABS racunar ili glavni racunar, ili gde vec, pa ako neko zna, i hoce da kaze. Hvala unapred!
  14. Raseta, da, da, bio sam i zaboravio prezime, a zamisli imam ga jos uvek u teleonu, ali nisam ni znao ko je, :-) Hvala!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...