Jump to content
FAS Goran

Doctor NO

Members
  • Content Count

    159
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Doctor NO

  1. 3800e, auto je u potpunosti ispravan, bez ulaganja.
  2. Konkretno moj je 2009to
  3. Cena je 4000e, za forumaše bi bio i neki popust
  4. Pozdrav, uskoro odlazim u inostranstvo i to je jedini razlog prodaje punta. 146300km stvarnih na satu, moguća je svaka provera sa vaše strane. Plin je atestiran do 19.08.2025 Auto je registrovan do 03.11.2023 Ja sam vlasnik, auto je ispravan i nije mačka u dzaku. Cena je 4100e a kontakt: 063/244-395 Bojan
  5. Razmisljam se o prodaji puntica, moram pogledati kako se sada kreću cene.
  6. Isto sam i ja primetio kada je auto hladan caktanje ventila sa shell uljem, i to odma od samog sipanja. Dok je bila Selenia kpe ništa se nije čulo. Ulje sam kupio zbog preporuke sa foruma. Sledeće sipanje ne gledam nikakve oznake. Kupujem obično 5-40 i to mu je to
  7. Kada sam išao u Grčku bio je pun auto+kofer. Tu sam mislio da će da surdukne celi litar. Medjutim još uvek mu nisam dolivao i na pola je za sada. Prošli auto golf 4 1.9tdi 90ks mi nije trošio ni gram ulja. Verovatno je drugačija konstrukcija motora.
  8. Evo, za sada sam prešao 5000km i potrošnja ulja je pola šipke. Ne znam koliko je to u litrama ali pretpostavljam da je 2-3-4 deci. Čim nadjem vremena doliću i javiću kakvo je stanje.
  9. Golf 4 66kw nije pumpa/dizna 74 i 96kw su pumpa/dizna. Ja sam terao taj od 66kw, odličan motor. A turbina ne znam kakva mu je, meni se nije čula, možda minimalno al se u vožnji nije čuo da je dizel.
  10. Ono je redje u startu iz boce ali na radnoj temperaturi mislim da je 10/40 i 15/40 čak i redje nego 5/40
  11. Punto se malo okupao. Jadničak je bio pun, 4 osobe, krovni kofer, pun gepek. Potrošnja plina oko 10-11 litara što i nije loše za obrtaje na kojima se vrti i teretom koji nosi :D. Potrošnja ulja za 2500km je 2-3mm na šipci.
  12. Ima ih kod kineza, najjeftiniji model, ja sam konkretno kupio kod Hua na buvljaku u Pančevu i on samo takve ima. Povezivanje se vrši na + od sijalice rikverc svetla i na masu. Kod mene sam ja to spojio u gepeku(gde žice iz branika ulaze u gepek) u snopu sam našao + (kod mene je sivo zelena) a minus je crna (ima ih 3-4 u tom snopu).
  13. Ja sam sve odradio bez skidanja branika, malo je tesno i mora da se zalegne ali u suštini sve ukupno ni 1h posla Dok npr za ovo što Ivan predlaže em je sigurno dosta skuplje em bi morao branik da se skida itd. A inače 1000din je kod kineza na buvljaku, prva ruka
  14. Senzori su 1000din a ugradnju sam sebi ne plaćam
  15. Ugrađeni parking senzori i rade sasvim fino, 1000din u Pančevu.
  16. Verovatno je tu trebalo da piše 78k km.
  17. Ja i kolega danas u službenom autu obojica kazne za pojas po 10k i po 5k za napuštanje vozila bez odobrenja haha Ako platimo u roku od 8 dana po 7500din, fino.
  18. U Pnačevu 1000din ti parking senzori Ja kupio pa ću da ugradim ovih dana. Moram da pronadjem gde da ih tačno ubušim ako ima na netu neka slika ili nešto.
  19. Ja sam kod mene proveravao pre neki dan na izlazu za antenu na radiju i na dzeku pre antene napon mi je 11.9V sa kontaktom, na akomulatoru je tada 12,3V.
  20. Da li može pomoć? Nigde nisam našao podatak kolika je minimum debljina za paknove, čak ni koliko je debelo meso kod novih paknova. Inače doboš je ispod 230mm što je ok, imaju još da se troše. Moje pakne su debljine od 3.5-4.5mm zavisi kako sa koje strane.
  21. Kod mene je fabrički običan upaljač, nabavio sam baš utičnicu sa poklopcem ali je malo uža i onda landara. Kod mene je rupa za malo veća nego kada je utičnica :S
  22. Vrlo negativno iskustvo sa Auto Mika prodavnicom. Delovi su kao prvo i sa popustom jedva malo jeftiniji nego npr meni u Pančevu u bilo kojoj radnji. Em što meni treba 1000din za gorivo do njih. Poručeno za Doblo delovi za veliki servis, zadnji amortizeri, prednji diskovi i pločice, svašta nešto, ceh 44k. U pančevu bi me sve to koštalo 41k + sam za gorivo dao 1000din i izgubljeno vreme ne računam. Iako je predat broj šasije i napomenuto da treba 305mm diskovi, zbog gužve i puno kutija i delova nismo proverili šta smo sve uzeli i da li je dobro dato računajući da smo dali broj šasije i da su delovi po tome i predati. Danas montiramo diskove i umesto diskova 305mm dali su diskove 284mm, auto na klocnama. Zovemo radnju prvo kažu nema trenutno ništa na stanju, da zovemo sutra pa će da reše. Zovu posle 10min i kažu ima ferodo 305mm dodjite u 19:15 čekaće vas diskovi. Stižemo u dato vreme, radnica kaže opet su stigli greškom 284mm diskovi, sada će naš radnik da ode u treću radnju i doneće Remsa diskove i da malo sačekamo. Radnik stiže posle 45min i donosi swag diskove koje em što nebih stavio na auto em što su ti diskovi u Pančevu 1500din jeftiniji. Vraćaju nam pare za diskove i pločice i još nas ubedjuju da nemamo razumevanja i da su oni trošili svoje gorivo da bi nas ispoštovali. Gde je moje gorivo 2x, izgubljeno vreme i što tek u ponedeljak mogu da sklopim auto zbog njihove greške? Kao drugo nemaju pojma za našu klupsku karticu i kažu ma ajde daćemo vam popust 10% kao da imate našu karticu, ne sekirajte se!!! Kažu da je program kriv, da je izbacio pogrešne diskove. Zvao sam posle više radnji i svuda po broju šasije vodi 305mm, ni u najavi kao kod njih 284mm, i kažu sada ćemo da ispravimo program. Zar preko moje grbače haha. Pouka je, kupujte u vašem gradu makar bilo i prilično skuplje jer ako ništa drugo blizu vam je i možete brže da odreagujete u slučaju ili vaše ili tuđe greške PS. Tek ćemo da vidimo kada majstor bude radio veliki servis, ko zna šta su i tu dali?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...