Jump to content
FAS Goran

mmircetic

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

  1. Ne vadim akumulator,ni kuciste. Moze prezentacija uvek. Na raspolaganju sam. Ako ima neko da mu ne radi neka dodje do mene,ja sam na nbgd
  2. Da da,pogresno sam se izrazio,izvinjavam se. Otvaram poklopac fara ali do pola,cisto da mogu da zavucem prste. Ali ga ne skidam celog. Poklopac akumulatora mora da se skine,jer se dobije ogroman prostor za rad.
  3. Ja je sam menjam vec 5 godina,otkad imam Stila
  4. Ne znam zacno kako se zove. ali se koriste u hirurgiji,mislim da je peen ili tako nesto. tanka kljesta,ali su na vrhu zakrivljena.
  5. Ja je menjam za 15 min bez skidanja tockova,bez skidanja plastike iznad tocka i bez skidanja branika ili poklopca fara, Uz odredjen alat sve je lakse. Pozdrav ;)
  6. Iscitao sam ih sve,nisam znao da je to toliko cest problem. Nesi se izvinjavam unapred
  7. Ja bih po slikama rekao da je to taj deo. Nema koji drugi. Jel to obavezno popravljati ili da ga teram ja tako ?! Ne osecam nikakvu razliku u voznji,zato i pitam!
  8. Radi se o 1.9 JTD.Dakle radi se o nekom kruznom plasticnom delu sa desne strane motora koje se nalazi odmah iznad termostata,cini mi se da je plastican deo, crn i okrugao. Tu je uvek vlazno od goriva. Da li je to normalno i kako se zove taj deo i koja je njegova svrha?
  9. Pokusacu da ocistim laser. Nadam se da ce biti samo to. A ako ne,onda kod majstora )
  10. Jesam probao,cak sam i sa originalima probao ali nista. silver,da li mozes samo da pojasnis sta je to 'CAN komunikacija'. Nisam pre cuo za to?
  11. Radi se o 1.9 jtd '02 kupe sa dynamic opremom koji ima fabricki radio/cd uredjaj. Problem je u tome sto prvih 5-10 min cd radi normalno i onda stane i prijavljuje neki error. I nece vise da pusta cd,nego tek posle 5 ili 6 paljenja automobila. Da li neko ima slican ili isti problem i kako ga je resio hvala.
  12. Ko nije uspeo da skine manual za Stila,kao ja npr Neka u Google ukuca 'download FIAT Stilo service and workshop manual' i izbacice par sajtova sa download linkovima. Vrlo jednostavno se skida.
  13. Kako da zamenim i zadnje i prednje paknove i da liuopste to moze covek sam da zameni ili mora majstor? 1.9JTD kupe- Pozz forumasima

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...