Jump to content
FAS Goran

joeya1k

Members
  • Content Count

    61
  • Joined

Everything posted by joeya1k

  1. Treba mi odgovor na isto pitanje samo sto nije fabricki plin, ima li razlike u odnosu na standardnu proceduru?
  2. Moze neko da mi kaze za punto 2 (bez klime) odakle ventilator kabine vuce vazduh? Da li postoje dva razlicita otvora i gde se nalaze, posto ima ono za recirkulaciju vazduha iz kabine i spolja. Hvala
  3. Ima li gde danas da se kupi tutela sc35? Niko nema, ne mogu da nadjem ni na netu
  4. Hocu filter da zamenim ali mi nije jasno ovaj deo sto sam zaokruzio sta sa njim da radim, otkacim ova dva sa strane i sta dalje?
  5. Danas da odem do majstora, i nece da upali, vergla ali tada nema struje, merio akumulator daje 12... kaze da uradi dijagnostiku pa cemo videti..
  6. Na Z10 kad palim iskljuci se sve sa kontrolne table i resetuje se bord, i posle pola sekunde sve normalno.. Znaci kad dam kontakt svetli, i dok pali sve se pogasi. Akumulator je dobar, a ovo mi se desilo par puta zimi na -20C. Posle voznje, tj ugasim upalim onda je normalno.
  7. Treba mi prednji desni bocni vetrobran, originalni uski model za Z10 odnosno punta sa 5v. Postavicu sliku kasnije.
  8. I meni fali jedan poklopac ali na levom faru, punto. Gde to ima?
  9. Kazi mi koliko bi ovo izaslo ako moze ovako, jedan sticker 15mm plavi fiat znak http://postimage.org/image/mzuzsn5w/ isti ovaj plavi fiat znak samo bez venca, ovako nesto http://img823.imageshack.us/img823/907/unled1kfn.png 1 x nalepnica precnika 27mm, 4 x nalepnica precnika 39mm - ove da budu lepljive odozgo! Hvala
  10. Jel moze nalepnica da bude lepljiva i odozgo tj da moze da se zalepi na staklo iznutra?
  11. Video sam taj wax it wet nije lose mada ko ce ceo auto da naprska pa da brise. Ja bi neki vosak pod pritiskom da "operem" auto i onda ga samo isperem vodom i pustim da se osusi, kao u perionici, bez brisanja.
  12. Znate na samousluznim perionicama, korak voskiranje pod visokima pritiskom... da li je neko probao tako nesto kuci, tj ima li da se kupi takav vosak koji se mesa sa vodom pa se samo naprska auto i ispere?
  13. Interesuje me cena velikog servisa za Zastavu 10 1.2 8v bez klime? Hvala
  14. Jel stavljao neko na punto mk2b podizace haube? Slike saveti dobrodosli..
  15. Jel treba neku posebnu pripremu uraditi za deo koji se presvlaci, prebrisati alkoholom ili je dovoljno dobro oprati? Vidim na youtube i prskaju necim pa preko stavljaju foliju... i ja bi da probam neke sitnice da presvucem
  16. Da li se ovi uski za punta lepe ili samo uguraju?
  17. To ovaj? http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=43554&view=findpost&p=722338 Bas lepo zvuci...
  18. Koji si zadnji lonac stavio? I jel si mu jos nesto radio sto se tice zvuka?
  19. Bolje je kad su glatki ili ne? Ja bih rekao da nisu bas bas glatki... Hvala, pa cucemo se i dogovoriti.
  20. Kazi mi za punta2 koliko bi izaslo presvlacenje oba retrovizora u crnu (ne mat)? I da li moze ova folija na farove umesto obrvica i na ovu gumu sa slike?
  21. Koliko su parking senzori sa ugradnjom? (na punta)
  22. Hvala, jasno mi je, nasao sam. Ja sam se bio zakacio za te folije pa me zbunilo sto pise da moze da se lakira...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...