Jump to content
FAS Goran

klaywert

Members
  • Content Count

    283
  • Joined

  • Last visited

About klaywert

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 10/28/1981

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Prolaziš ono što sam ja, pa evo: 1. Enterijer ~ 300€ komplet od putničkog 2. Sat sa okretaljkom ~ 50€ 3. Zadnja providna stakla ~ 25€ 4. Farbanje branika ~ 30€ po komadu (ja to nisam uradio, lepši mi je sa crnim) 5. Atest ~ 6000 din na FTN Novi Sad 7. Senzor položaja volana nov bez motora i kompa za njega ~ 56.000 din (možeš i polovan) Prednost Van-a u odnosu na putnički je da kad njih 3 sednu nazad i natovariš gepek, nećeš ni osetiti, a kod putničkog ćeš vući dupe po putu, krući je i stabilniji na putu. Negativna strana je da se teško proda ako je van, iz neznanih razloga ljudi ne žele da ga kupe Ja sam moj prodao pre par meseci za 1350€ 2003 god.
  2. kada krenete u preticanje na isprekidanoj liniji i u toku preticanja naletite na punu i zaustavi vas policajac i kaže da ste krenuli na punoj sa advokatom to pada u vodu, i ako ste dobili presudu imate pravo na žalbu 8 dana, angažujte advokata i izlazite čisti napolje, informacija iz prve ruke
  3. lepo je kad se diže i spušta ali kad izađe može biti problema ps. kad ste već dvosmisleni :lol
  4. čisto da znate, razgovarao sam danas sa 4 ovlašćenja Fiat servisa, i svi su potvrdili da mora da se podiže nivo na većim obrtajima jer hladnjak ne može da progura svu tečnost koju gura pumpa za vodu i višak vraća u posudu. Hvala na trudu.
  5. Treba mi hitno odgovor, burazer je kupio punta isti kao moj bivši 1,9DS 2001 god i oterao u servis na proveru pre nego što isplati novce čoveku, i u servisu su mu rekli da je otišao blok motora jer kad se da gas podiže nivo tečnosti u boci za tečnost i opada puštanjem gasa, tad me je nazvao za mišljenje i ja sam mu rekao da nisam na to nikad obraćao pažnju, otišli smo u drugi servis a tamo su rekli da je to sasvim jedna normalna stvar, auto ide normalno, ne troši tečnost, sve je u najboljem redu. Sutra treba da mu isplati pa bih molio za brzo mišljenje stručnih lica ovde ili iz iskustva. Hvala mnogo, people.
  6. čekajte, ili ja nisam nešto razumeo ili se nešto promenilo, u zakonu stoji da u datom zimskom periodu moraju biti sve 4 zimske gume jedino što su tolerisali, ali nigde ne piše da moraju van zimske sezone da budu letnji pneumatici? kako kad ovlašćenje važi 2 godine, tako su bar meni rekli u opštini kad sam išao da se raspitam jer dajem očuhu prikolicu na korišćenje
  7. imaš 2 šrafa ispod pepeljare i dva bočno kod ventilacije za nogu i to je sve, centralna konzola silazi dole, odmah staviš sve nove sijalice da ne razmišljaš jer su tipa 10 din komad
  8. ja recimo na OMV-u i na Nis-u nikada nisam imao problema, tj na Nis-u na izlazu iz Kikinde, na njihovoj maloj pumpi na drugom kraju građanima je poznato "krštenje" već tipa 30 godina, imam filing da tamo ko treba da počne da radi prvo mora da prođe test "krštenja" goriva pa tek onda dobije posao Pre jedno mesec dana kad sam išao preko do komšija mađara sam sipao na eurogas u Horgošu, imao sam potrošnju ko da sam vozio neki terenac V6, prosek na bordu je bio 17km/l. Celih 10km/l manje.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...