Jump to content
FAS Goran

Andraz3d

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Andraz3d

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Slovenija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. evo, bas to. Hvala. Pitanje onda... dali postoji neko ovde na forumu, koji je zainteresiran?
  2. pa to sam mislio, ali model ne reagira na moje emailove. mnogi od tih frajera servisirajo sami. Pa i ja bi to zeljeo, ali imam poslednjih nekoliko godina problem sa vremenom hehe. Pa naravno, nisam profesionalac, ali imam inzinirsku genetiku, tako da sam prilicno siguran, da bi uspjeo. ali nije to point ovog posta. Point je, da ocigledno u mojoj okulini nema nekih zainteresiranih strucnjaka. Za hrvatsku nemam pojma, alu cu proverit. Bas to je i moja logika. slao sam vec 2 maila. Za sada 0 reply. imam ideju, koliko bi me to kostalo kot predhodnog servisera (Vlad iz Bratislave, bas specialist za thesis)... tamo oko 6k evra. Djelovi i rad. Logicno pitanje: zasto ona ne on? Pa, on je u proslih nekoliko godina postao tako popularan, da ima problem sa kapacitetama. Seriozan problem.
  3. pa ja bi htjeo da bi neko bio zainteresiran, da dodje do Kranja, uzme Lanciu, dovede jo kuci, poservisira i onda dostavi nazad.
  4. Pozdrav svima iz Kranja. evo, sam vlastnik Lancie, prije toga Crome, prije toga 1. generacija fiat Bravo. I za Lancio trazim nesto u stilu https://www.youtube.com/@Buduci_Klasici , neki holisticni servis u srbiji. Zasto srbija? U Sloveniji nemamo vise mehanicara za ovake avtomobile. Ne zajebavam. Otisli u penziju ili sfokusirali aktivnosti na maserati, ferrari i takve stvari. Nemam pojma, sta se desava u Hrvatskoj ili Bosni, a vidim croz Boduce klasike da nesto postoji u Srbiji. evo, situacija kod mene: Stoji vec 3 godine ispred neke firme u Kranju, Slovenija. Moja voljena Lancia stoji vec 3 godine ispred neke firme u Kranju, Slovenija. Tamo sam ga ostavio zbog cinjenice, da je avto dostigao 150.000+ km i imao sam plan za neku barem minimalnu konzervaciju. A evo, plan nije bio realiziran. Barem do sada. Ja mislim, da je potrebno barem: Generalni servis (masina vani) za busso Servis menjaca (automatik)- olje, dihtunge, bazicne stvari Prednji most je sasvim zardzao godinama nazad Elektro motor za volan (gore dole motor) Ciscenje mehanizma rucke vrata (tamo je nek servo elektro motor koji treba ciscenje, da radi. I ulje) Ko zna sta je sa amortizerima. Ali nadam se, da so barem skyhook senzori ok. Ako nisu, onda jih dobijem iz Bratislave, ako treba Dihtunga za gepek Starter? Rucna (elektro, na levi i desni strani) Sve bremze Proverba sibedacha (da se ne odlepi od sasije) Nesto farbanja, poliranje celog auta, detajling Celi auspuh. Verzija od JTD ne vazi, a original mislim da ne postoji vise. Tako da mozda tailor made, iz kroma? Definitivno treba menjati lambda sonde potencialno da se izbaci LPG, nikada nije dobro radio. Avto sada ne radi. Zadnji put, kad sam ga upalio bilo je vise od godinu dana nazad. I gume ima ispuhane i mislim, da nisu u stanju, da se naduvaju nazad. Tako da mu treba i transport do srbije. Nemam pojma kako :). evo, pitanje... dali postoji neka mehanicka radionica kod vas, koja bi mi uradila ovaj holisticni servis? hvala vam

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...