Jump to content
FAS Goran

Ivanaksentijevic

Members
  • Content Count

    80
  • Joined

  • Last visited

About Ivanaksentijevic

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Location
    Kos.mitrovica

Previous Fields

  • Garage
    Kos.mitrovica

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ne znam da li je do norme,meni je euro 6 norma 2021 god.i potroši oko 1,2 litra na 10000 km ,a do sad prešao 37000 km. mislim da je to fabricki,i da većina benzinaca troši ulje Sipam seleniu k.p.e,možda manje troši shell ili neko drugo,možda neko zna razliku?
  2. Ne znam, ja sam zvao Nikom Kragujevac,čovek kaže ne,e sad da li da zovem nekog drugog i koga? sta mislite?
  3. E Fiat neće da zameni,zato je Toyota tu gde jeste, da se razumemo nemam ja zamerki na auto,šta više,zadovoljan sam,to je obican,klasičan,sasvim zadovoljavajuci auto,ali kad vam se ovako nešto desi izgubite poverenje u marku,makar kod nas u Srbiji,i zato nikada neću moći da razumem te ljude, i taj marketing i podršku.
  4. Kao sto reče Ivan, skinuo sam poklopce koji se nalaze iza fara i za pola sata isparila kondenza. pratim dalje šta se dešava pa javljam
  5. Znaci,ti misliš da je to normalno?maglenje? ja rekoh ako je to normalno onda će da se i samo povuče ?
  6. Pozdrav, Tipo 2021 God,1.4 ,prešao 35000 km,primetio sam pre neki dan da mi levi far magli iznutra ,ja okrenem Nikom da pitam da li je u garanciji far,posto je auto u garanciji,i naravno dobijem odgovor da farovi nisu u garanciji. covek kaže da je moguće zbog temperaturne razlike da se javlja maglenje,ali desni nije maglio,kad ne lezi vraže,veceras kad sam parkirao videh i desni far da magli ali vrlo ,vrlo malo u ćošku. Prvo,toliko o garanciji,ako farovi nisu u garanciji ja stvarno ne znam šta je u garanciji onda?Mozda šasija i blok motora?!!! Razumem ja da trap, gumeni delovi i kaisevi naravno da ne mogu da budu u garanciji,ali komplet far da nije stvarno je ludost!!! toliko o Fiatu i garanciji. Da li je neko imao ovakav problem i kako ga je rešio? na netu sam procitao da kao imaju neki odvodi iz fara za vodu pa se to zacepi,ali doduše ne za Tipa. A auto star samo 2,5 godine,sta očekujem sa 4,5,8 godina??? inace je far sa led diodama kao dnevno svetlo. svaka pomoć dobrodošla.
  7. Ma mnogo je ovo i za ovlašteni,ima dosta stavki ali ipak je mnogo
  8. Posle 22500 km mogu da izjavim da ovaj auto voli obrtaje,i da se najviše dobro vozi između 2500 i 3500 obrtaja,i naravno preko toga za preticanje i da vam kažem sve bolje ide ili je to sto sam se i ja navikao i prilagodio stil vožnje benzicu. ulozeno dobijeno je super.moj nov me koštao 12700 2021 GOD pa zato kažem.
  9. Evo ja da kažem, do sada prešao 22500 km,do sada mjenjao 2 puta ulje na 10000 km.Do sada od posljednjeg mjenjanja prešao 2500km i dospio sam možda 1 dl. od početka je trošio ulje i to mnogo vise,verovatno sto je nov,mada su mi tako i rekli da će u početku dosta trošiti ulje. Izgleda da tek sada počinje da pada potrošnja ulja sipano selenia 5 w 40 kpe. servisi ranjeni u Nikom KG inace auto sve bolje i bolje ide,i primetio sam da mu najviše odgovara vožnja od 2500 do 3500 obrtaja i vise kada zatreba za preticanje.
  10. Koja je preporuka stila voznje? Da li bolje 6 brzinom na 2000 obrtaja ili 5 na 2800 do 3200 otprilike .Zbog motora I potrosnje Ilija pitas? kako vi vozite I vasa iskustva?
  11. Tipo,kada naucis da ga vozis,je u 95 % slučajeva odličan ,a ovih 5 je preticanje. Naravno pricamo 1.4 benzin. Kakvi tri cilindra ,turbo,ovo je raga koja ide i ide i kad stane,remont motora mizerno kosta,a preci ce sigurno vise za duplo od turbaka
  12. Vala,ti si ga nacrnio katastrofa,ja to sebi ne bih radio.
  13. Ja imam 15 zimske,a letnje 16,razlika je ogromna,15 udobnije ohoho
  14. Evo,cim je zahladilo, knedla opet,zastuca,kao da izgubi snagu,probije i ide posle.presao 14000km,kad se ugreje ok. Ipak iako je benzinac,mislim da ne valja odmah u visoke obrtaje preko 3000 dok se ugreje,ili mozda gresim? Inace Tipo ide dobro ,koliko moze za 95ks i 127nm.nije za trke,ali za laganicu voznju ok.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...