Jump to content
FAS Goran

Vladimir Radovic

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Vladimir Radovic

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Kotor Crna Gora

Previous Fields

  • Garage
    Ne
  1. Gumica kosta oko 10€, zamijenio, problem rijesen. Hvala.
  2. Meni se taj problem javlja samo kad presaltam u rikverc. Na fiat Bravo 1.6 mjtd. Izbaci gresku hill holder unavailable. I to ne uvijek, ponekad. Mozes li dati neke upute gdje si kupio taj prekidac, bilo kakvu info? Zvao sam par radnji niko nista o tom prekidacu ne zna. Hvala.
  3. Isti problem imam i ja na 1.6 mjtd Bravo. Napisacu da li sam uspio na isti nacin da rijesim problem. Zasad sam: Porucio sam iz Kine Multiecuscan, tako da sam do sada koristio bt OBD citac koji mi je izbacio istu gresku P2111 koristio sam 3 razlicita programa za android. Auto na leru ponekad nemirno radi, lampica check engine upaljena. Skinut i ociscen egr, sve i dalje ostalo kao i prije, problem nije rijesen. Majstor nadje da jedne dizna pusta malo na bakarnoj podlosci i zamijeni i nju. Ali sve i dalje isto ostaje. E sad, probacu da uradim ovo sto je napisano gore iznad, da aktiviram regeneraciju dpf-a pa da ga nakon toga malo isturiram. Javicu rezultate cim to odradim.
  4. Ja sam imao isti problem da pusta rashladnu tecnost, na fiat 1.6 mjtd, nadjem na forumu da je plasticno kuciste egr-a najcesci razlog i kasnije vidim da je pukla plastika bas na njemu i kad se doda gas jace nabija pritisak i vise curi. Porucim zamjenski dio od Opela za 60€ iz Italauto iz Pg i rijesen problem. Dio u potpunosti odgovar, jedino ima jedan plasticni mali nosac koji je visak, moze da se odsjece slobodno. P.S. Taj dio je od plastike nazalost i vremenom mora da popusti, tako da pitanje je vremena samo kad ce se morati zamijeniti, a bez njega nema voznje auta. Ja sam ga istopio lemilicom i "zavario" plastiku na pukotini ali to je drzalo nekoliko dana i opet probilo, ali mi je auto taman posluzilo par dana dok nisam nabavio rezervni dio.
  5. Isti problem imam i ja na istom modelu auta. Napisacu da li sam uspio na isti nacin da rijesim problem.
  6. Apsolutno se slazem da se prebaci u Predstavljanje automobila. Hvala na prijemu i dobrodoslici. :-)
  7. Pozdrav. Od prije dva mjeseca sam vlasnik pomenutnog fiata. Pa evo, saljem slike da predstavim auto. Do sada sam imao dva manja problema na autu. Pisacu o tome na forumu...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...