Jump to content
FAS Goran

nslemi

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About nslemi

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Novi Sad
  1. Hvala na ponudi ,ali po ovoj ceni se stvarno ne isplati montirati polovne.
  2. Bio sam u potrazi za nekim budzet gumama (225/45-17 Lancia Delta .09) i ovde sam se raspitivao za Savu al season i hteo sam na kraju i da je uzmem.Pricam sa drugarom i kaze jesi lud uzmi linlong!! On stavio na Land Rovera i odusevljen, jos ima neki sitan popust u kemoimpexu za kes . Gledaj razmisljaj i uzmem dve ali noviji model od njegovog (par stotina dinara razlika). Pa ako su bas lose stavicu ih nazad i uzeti Savu napred. Do sada sam vozio orium iposle 3 godine su se bas stvrdnule i ispucale. Mogu vam reci da smo previse skepticni svi prema Kineskim proizvodima. Guma je mekana ima mnogo mekse bokove (deluje ko blago izduvana) manje oseti rupe ali u krivini ne "mesi". Ne skripi kada je toplo na glatkom asfaltu kao orium od starta. Po ovoj kisurini se odlicno ponasa ,bas daje osecaj sigurnosti cak na autoputu po jakom pljusku. Trajnost cemo videti .
  3. Ovo je extreman primer razlike,te gume se kupuju na zapadu ako prodajes auto pa da imaju saru.Ko je cuo uopste za te brendove? Realno bi bio neki srednji cenovni rang koji se najvise i kupuje i ova premium guma.
  4. @ISV_01 Ok hvala na infu ,nije neka razlika u ceni a ipak mi sava deluje malo bolje od tigar guma (ostalo valjda od stare juge kad je cale na novom jugu skinuo trayal i odma kupio savine )Uzecu dve napred da vidim razliku pa lako cu dokupiti posle .
  5. Neko iskustvo sa SAVA 225/45 R17 All Weather gumama? Do sada sam vozio orium(tigar) isto all seasson i jedina neka zamerka je da po snegu ne drze kako bi trebalo,kisa suvo sam bio zadovoljan .
  6. Meni su brisaci na Lancia Delti 3 povremeno prestajali sa radom i pocelo je sve cesce. Ne rade posle 10 min voznje, pocnu pa u krug. Uradio sam sve kao u prvom postu i nije pomoglo. Majstor nije bio siguran da li je motor ili elektronika kod rucice, meni je motor bio sumnjiv jer u pocetku se desavalo da prorade kada se pomeri rukom poluga. Zamenio sam motor i sada radi sve ok (isti je kao i kod brava 2, Fiat 500l i nekih alfinih modela). Pozdrav.
  7. Pozdrav,danas krecem u operaciju popravke motorica ili poluge na delti.Kod mene je digitalna klima i leva strana uopste ne radi grejanje.Koji bi to bio motoric posto ostalo sve radi.Proslu zimu je sve bilo ok ali sam manjao akumulator a nisam znao da im treba kalibracija.
  8. Meni bi trebao rezervni tocak jer isto imam set za reparaciju,ili makar koje je dimenzije copavac da znam sta da trazim,hvala
  9. Pozdrav svima,ja sa Mile iz NS .Posle raznoraznih zastava u mladosti i raznih bmw modela u "starosti" od juce na nagovor supruge vlasnik delte 2.0 mjet -165ks 2009 god.Prvi utisci vise nego odlicni ,slike uskoro kad malo je operem od ove nesretne kise.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...