Jump to content
FAS Euroauto Goran

Mr.Uporni

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mr.Uporni

 1. Ne znam, mene mrzi da se maltretiram za 16€ na AliExpressu...
 2. Pozdrav, naišao sam na ovaj volan. Puntov sa ugrađenim komandama, čini mi se. Može li neko savet kako ugraditi na mk2?
 3. @MS PK znaci mi i to. Do pre godinu dana nisam znao bas nista.. polako ucim, hvala.
 4. Znam da to nije limuzina, ali kotnao sam dužina opruge, bolja opruga... Šta znam... Prednje sam zamenio kako sam kupio, nove stavio... Zadnje nisam, možda sada neki savet, da kupim pravu stvar.
 5. Ima li ko predlog šta da uradim... Mnogo mi je tvrd na neravninama, kao da imam drvenu klupu pozadi recimo Neki savet, šta peomeniti da manje oseća neravnine? Takođe sam stavio felne 15, ako neko teži sedne desi se da dokači pozadi na prevoju. Novi sam u svemu ovome pa me interesuje kako malo podići i ujedno ublažiti osećaj u vožnji preko nedavnog puta?
 6. Ja sam siguran da je do tržišta. Neka ti je srećno, čuvaj. Zavoleo sam Punta, nekako mi kao Yugo moje generacije, ali daleko bolji i više mogućnosti.
 7. Za vikend ubacujem komplet sređene tapacire, moram da prelepim strane oljuštio se mnogo...
 8. Da malo apdejtujem: Nov branik i hauba, stavio sam mu i felne 15'
 9. Možeš li mi to prevesti, imam Punta2, znaš koliki je. Nema onde mnogo, ali hteo bih u istoj boji...
 10. @rage_man pre tu od 3 godine... Treba da se pesvuku bočne strane...
 11. Ljudi, sticajem okolnosti stavio sam novu haubu i branik prednji. Auto izgleda 3x lepše. Mnogo mi je ispucao lak sa strana, vrata i krilo. Farbanje Punta 2001 nije ispaltivo, bar ja mislim. Hteo sam foliju pa me interesuje koja je cena?
 12. Ima plazma na eBay-u oko 90 dolara sa poštarinom...
 13. Hvala ti, uspeo sam sa kleštima za žicu bez problema samo ravnomerno povukao...
 14. J...š mi sve, tražio temu nisam našao ni pretragom Probavam sada da iščačkam... Al neće ni klestima...
 15. Imam žabice na novim, onaj ženski deo u vratima me zeza. Nove su žabice na tabacirima. Problem je što su se u vratima zalomole stare ili su uži ženski delovi. Kako izvaditi to?
 16. Pozdrav, uzeo sam tapacire za 5 vrata u nadi da ću lako zameniti i ulepšati auto, ali... Kada dam skinuo sa zadnjih vrata trenutne one žabice polomljene, zalomljene u dnu se šafi sa tri šafa dok je na ovim koke sam kupio sve žabice i bez fioke. Pokušao sam da izvadim polomljene žabice, ali bezuspešno. U one gde idu šrafovi na starim ne moše da uđe žabica. Može li pomoć, šta li je činiti.
 17. Prijatelju, znači moguće je staviti ovaj volan na Punta a da rade komande?
 18. Hoću ovakva da mi bude, ima li ko od forumaša da radi promenu a da ne dere pa da se dogovorimo. :-)
 19. Meni treba savet... Skidao sam instrument tablu da pogledam da li su ubodne ili lemljene diode i kada sam vratio kazaljke neće da mi pomera na km satu. Isto mi je bilo sa ovom za gorivo, ali skinio, dao kontakt na prazno, vratio radi... Ima li neka caka kod vraćanja, ne znam gde grešim. Prosto je skinuti, isto sam vratio kako je bila, ali neće, zašto?
 20. Ne znam, nema mi logike... Mogu slikati sutra(da se sada ne penjem)...
 21. Kada na TRIP gledam potrosnju pokazuje ogromnu... U pocetku sam se uplasio dok nisam sipao pun i gledao po predjenoj kilometrazi. Pise mi recimo 12, 15, 7, 8 l/100km dok potrosnja nije preko 5. Sta je tu u kvaru i moze li se to popraviti?
 22. Naručio sam 10kom iz Kine. Za 130 dinaea i da ne valja nema veze haha

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...