Jump to content
FAS Goran

vujasin

Members
  • Content Count

    325
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vujasin


  1. 2 hours ago, MiloshBg said:

    Koji motor je u Freemontu? Kako se ponasa u svakodnevnoj voznji, udobnost, karakteristike, potrosnja? 

    Motor je 2.0mjet 170ks manualan mjenjac. Ja vozim vecinom otvorenu cestu pa nije velika potrosnja. Oko 6.5 litara. Auto je jako udoban. Mana mu je prevelika masa od skoro 2t. Zbog toga se vozi skoro kao kamion. Nije za zustru voznju. Ne zaustavlja se bas lako iako ima vece prednje diskove. Prve serije su imali manje. Imam stila i on je kao karting naspram freemonta. Ali udobnost i prostranost je tu.

     


  2. @Danijel Beograd

     

    Imam freeomonta. Automatika nemoj nikako samo rucni mjenjac. Nazad ima 2.5 isofixa. Tj ima 5 kukuca za isofix. Jedna djecja sjedalica se moze pomjerati za pola mjesta. 3 milism da tesko stanu, mozda ako su neke manje. Ali zato imas jos 2 sjedala u gepeku. Oni nemaju isofix. Meni trebaju 2 sjedalice za blizance i oni stane. Jos jedno dijete stane između njih ili nazad na pomocnom sjedalu ali mora biti vece da ne treba autosjedalicu. Bilo bi bolje da je malo siriji pa da ima 3 odvojena sjedala i 3 isofixa,Ako te sto jos zanima samo pitaj.

     

     


  3. On 5/18/2021 at 8:27 PM, vujasin said:

    Imam prirucnik na njemacko i ne pise nista koja gradacija ulja ide u mjenjac. Vjerojatno nije predviđena zamjena nego samo kontrola.

     

    IMG-20210518-195111.jpg

     

    Tu kod biraca brzina je malo masno. Jeli to na osovini biraca pusta ili na ovom kvadratnom poklopcu?

    Jeli na osovini biraca postoji neka gumica ili semering? Cini mi se da bas na biracu malo slini. Gledao sam na ePeru i nisam nasao tamo nikakvu gumicu ni semering.


  4. 37 minutes ago, MiloshBg said:

    Tema je Freemont tako da je podatak za to vozilo...

    Rekoh vec, pravac ovlasceni ako si vec toliko sumnjicav.

    U ovlascenom rade malci na praksi, sve sto mogu volim sad napraviti. Tebi svaka cast sto si dao konkretan podatak koji na netu ne mozes naci. Imao sam eLearn za Stilo za Freemont nemam.


  5. 1 hour ago, vagenovac said:

    Turbina je izuzetno pouzdana i dugotrajna ako se redovno menja ulje i ne przi hladan motor.

    Skoda fabia sto je presla 1.3 miliona km sa 1.9tdi motorom je zamenila turbinu na skoro milion km, tj. 991 hiljadu km je izgurala fabricka.

    Tako da dokle god da je dobra ja fabricku ne bih dirao dok lepo puni, ne trosi ulje, ne baca u safe mode itd.

    Послато са Mi MIX 2 помоћу Тапатока
     

    Slazem se, samo ne mogu trpiti ovaj zvuk zavijanja. Uzeo novi auto a na malim okretajima zavija kao hitna pomoc. Moram nesto po tom pitanju napraviti makar novi turbo stavio.

     

     

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...