Jump to content
FAS Goran

konj_konjski

Members
  • Content Count

    201
  • Joined

  • Last visited

About konj_konjski

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 09/03/1969

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Palio Weekend HL 1.2 16V

Recent Profile Visitors

6831 profile views
  1. Pozdrav, video sam da si u jednoj temi pisao o tome da ti auto prijavljuje nedovoljnu efikasnost katalizatora, interesuje me da li si ikako uspeo da rešiš taj problem, ja imam Albeu, sedan varijanta tvog Palija, sa istim motorom i očigledno istim problemom, imam ugrađen i plin i kada vozim malo opuštenije - bez nekog teranja u obrtaje baca mi tu grešku. Izvini na maltretu i unapred hvala na eventualnom odgovoru. Dušan Novi Sad

    1. konj_konjski

      konj_konjski

      Pozdrav. Resio sam promenom lambda sonde. Nije prijavljivala gresku, ali je bila neispravna. Pozdrav. Izvini na kasnom odgovoru, ali retko svracam na forum.

    2. gagyns

      gagyns

      E hvala ti puno, kapiram to je ova posle kat-a što meri količinu kiseonika u izduvu...

  2. Ista stvar i na mom Paliu. Samo je meni Miki iz TIM servisa tu stavio neko sito, a crevo zapušio.
  3. Ja imam benzinca: https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/42221-fiat-palio-weekend-hl-12-16v/ I vrlo sam zadovoljan. Kod mene je više od 5 godina i prešao sam oko 60000 km. Koristim ga i za gradsku vožnju i za putovanja. Za te pare nema bolji. Želim da pređeš sa njim mnogo sigurnih kilometara.
  4. Još jednom da pohvalim Auspuh servis Ljuba. Pravo je zadovoljstvo raditi sa njima. Promenjena flexibilna cev i cev do prvog lonca. Brzi, efikasni... Palio prede kao maca!
  5. Projektori,xenon set,komplet reparacija sa jet seal zastitom,ugradnja 120e.Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2 A za Fiat Palio? Reparacija sa zaštitom, projektorima i 4300K xenonima. Farovi su ovakvi:
  6. Zvao sam. Imaju pakovanja od 20 metara...
  7. U kojoj prodavnici mogu da kupim 3M dvostrano lepljivu traku na metar? Treba mi jaka za lepljenje spojlera. Našao sam u Yugoslavia Commerce Auto, ali prodaju samo na pakovanje.
  8. Ja sam sipao Shell Helix HX7 10W- 40 koje preporučuje Shell za moj motor. Ulje sam kupio u Tempo prodavnici na čekove! Videćemo da li će početi da troši ulje posle pređenih 5000 km.
  9. Daj neki kontakt tog majstora iz Zrenjanina. Ne odgovara na Kupindo poruke.
  10. Šta mislite o ovome? http://www.polacene.rs/ponuda/2958/2958/
  11. Ja bih nešto ovakvo: Više slika na: http://www.autoscout24.com/Details.aspx?id=240041951&cd=635185556760000000&asrc=st
  12. Hvala! Još samo da ugrabim maloooo vremena.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...