Jump to content
FAS Goran

bane11

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About bane11

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    belgrade

Recent Profile Visitors

1176 profile views
  1. Pozdrav svima, za koji model je ovaj vufer? Nasao sam u garazi iskreno ne znam ni odakle mi, i koliko vredi?
  2. Hvala puno na savetima, predlozima, svakako kad probam par primeraka, pre kupovine bih svakako auto odvezao do servisa na proveru, ukoliko je registrovan naravno. Hvala jos jednom na komentarima i savetima.
  3. Hvala puno na ovako opsirom ogrovoru, naravno danas retko kome mozes da verujes ali se nadam da cu naci barem neki primerak koji nece odma morati da ide kod majstora i da imam zezanje kao ti sa gore navedenim stvarima. S obzirom na kilazu vozila Chroma od 120 ks kakvo joj je ubrzanje i slicno?
  4. Treba mi iskren savet, kupovine Chrome da ili ne? Kupio bih naravno samo za svoje privatne obaveze, kuca posao vikendica, ne bih tovario auto i slicno. Imao sam Stila 1.9 mjet 140 ks, pa me zanima od nekog strucnog kolika je razlika u odrzavanju..Naravno sto se tice redovnog odrzavanja to se podrazumeva.
  5. Pa malo vecu prednost kod mene ima otvoren put, Chroma je ogroman bas auto, trenutno nemam potrebu za tolikim autom ali vise mesta uvek dobro dodje, vozio sam stila karavana komfor top top. E sad postavlja se pitanje kakva je Chroma za odrzavanje..?
  6. Pozdrav, sta najbolje uzeti do 3000-3200? Mislim na Fiata naravno, dizel, 6 brzina, i naravno iznad 120-130 ks...Dvoumim se izmedju Chrome i Brava...
  7. Sta uzeti od Fiata do 3000e, da ima 6 brzina, i da je dizel...?
  8. Danas upalio chech engine, slabo prima gas, jedva ide, trza u voznji
  9. Eger otvoren sve kao fabricki, konatki skoro sredjivani i okej su bili
  10. Pozdrav, imam problem sa Stilom 1.9 mjet 16 v 140ks, problem je sto auto secne dok ubrzava...dizne uradjene sve komplet, auto sve normalno pali radi ide, bez problema, nema nikakva greska...jel imao neko slican problem i kako ga je resio?
  11. Pozz svima, cureo mi je antifriz na gumicama malog hladnjaka dosta dugo dok sam provalio, resio sam taj problem, a sad ispod patosnica se sve osusilo i ostalo je masno od antifriza, cime sad to ocistiti?
  12. Poz svima, bravo 1.6 16v, imao sam veliki problem, temperatura je isla do 2 crtice ispod crvene, bukvalno je kuvao sve, onda skinuta glava, hidro test, nov dihtung, obrada glave, gumice ventila, nova rasladna tecnost, i nije mi radila prva brzina na ventilatoru, e sad on pali prvu brzinu odmah malo preko pola ne stigne ni do prve crtice od pola on je upali, ohladi i vrati je ispod pola, na otvorenom drzi radnu temperaturu 2 crtice ispod pola, ono sto me buni jeste cim udjem sa otvorenog puta u ulice jako brzo stigne do prve brzine ventilatora, znaci jako brzo podigne kazaljku za 3 crtice, da li je to okej za te motore ili jos nesto nije u redu?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...