Jump to content
FAS Goran

vdeki

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

About vdeki

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 08/29/1977

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Subotica

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Bravo 1.6mjet emocion
  1. Hvala na odgovoru. Malo sam uplasen od ovih slika kupusanja table pa mi nije bilo jasno.
  2. Pozdrav Da li neko zna koji je motoric-aktuator u pitanju ako sa vozaceve strane gura samo topao vazduh a sa suvozaceve radi normalno. NA dijagnosici prikazuje gresku B1903 i B1904 (left air mix flap control motor). Dali se mora skidati komplet tabla ili moze drugacije da mu se pridje? jos da napomenem da sve lepo razdvaja (gore, sredina, dole i spolja unutra)
  3. Hvala na pomoci i objasnjenju. Stvarno nisam znao kako to funkcionise sa kodovima. Otici cu ovih dana da ovlascenog servisera pa javljam. Nego nesto sam danas cackao pa mi proradio daljinac al samo jednom. Ubacio u bravu servisni dao kontakt i pritiskao dugmad otklj/zaklj. I ubacio posle daljinac i upalio auto, al samo jednom. Sledece paljenje je bilo neuspesno. Послато са MI 6 помоћу Тапатока
  4. Pozdrav, kao sto sam naslov kaze posle zamene baterije na daljincu nisam vise u mogucnosti startovati auto. Centralna brava radi preko daljinca ali se nemoze startovati motor. Imobilajzer lampica svetli. Probao sam sa servisnim kljucem i auto pali bez problema. E sad da li postoji neka varijanta da sam programiram daljinac ili pravac kljucar? Hvala
  5. A izvinte o kakvoj se gumici radi, da i ja menjam? Jedino ako ne mislite na zaptivac rezervoara koji sam menjao? Послато са MI 6 уз помоћ Тапатока
  6. Jednom 300Nm, nikad vise nazad...ili samo malo nazad :-) Послато са MI 6 уз помоћ Тапатока
  7. Ja mog kupio preko net-a sa 4 slike u Italiji i za sada hvala Bogu sve ok...
  8. Da li neko zna koji mi kabel treba da spojim auto radio sa MP3 plejerom sa http://www.kanibal.co.rs/products.php?sgr=30210000 ? Ima AUX opciju... Hvala!
  9. Sa farovima ni ja nisam bio zadovoljan dok nisam ugradio HID kit. 4300k je donekle poboljsao situaciju. Ovako izgleda.
  10. @statichawk Kakva je to fabricka greska na pedali kocnice? Ajd pojasni malo...
  11. Sta te konkretno zanima? Imam bravo 1.6 mjt 120ks sa emotion paketom opreme 2008godiste.
  12. Cestitke na kupovini auta! Welcome to the club Svi Bravici u emocion opremi imaju zadnje podizace...ende! Jeli kakva ti je ono tecnost u ekspanzionoj posudi?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...