nikoldije 0 Posted September 15, 2009 Ne znam da li je ovo pravo mesto ali me interesuje kako se prepoznaje da je puntic bio van gledao sam po netu ali nisam uspeo da nadjem odgovor Quote Share this post Link to post Share on other sites
NED 10 Posted September 15, 2009 Pa mesto je sigurno pravo , a pretpostavljam da pitas kako prepoznati van, ukoliko su mu vec uradjene sve prepravke?! Ukoliko je pre prepravki, Punto van- najcesce beo ili crven, troja vrata, zatamnjena zadnja stakla, neoboriva prednja sedista, cesto neorginalna zadnja klupa i polica, branici u crnoj boji,.....Pretpostavljam da ce vlasnici istih imati jos mnogo detalja da dodaju, posebno kako prepoznati posle extreme makeover-a, ovo je nesto sto je najociglednije. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted September 15, 2009 Kupe svetlo iznad zadnje klupe,obicno nedostatak klime,bravice na prozorima....dalje.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted September 15, 2009 najlakse po zadnjim bocnim staklima koja su zatamnjena ili posalji mi broj sasije ono ZFA...... pa cu ti videti na e-peru Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikoldije 0 Posted September 15, 2009 zfa18800004640587ima li veze sto ima fabricku muziku i woofer pozadi mi pise punto feel ili tako nesto Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted September 15, 2009 motor 1.2 16v 3 vrata,tip motora 188A5.000,enterijer plav,proizvodnja 03.2003,oprema el activ ili ss feel,zadnji brojevi motora 0778805.nije bio van Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9783 Posted September 15, 2009 A, kada Miki nije tu, sve možete i sami kako ne bi dugo čekali... Na temi :Za proveru pre kupovine Fiat/Lancia/Alfa automobilaLink za ePER online je na toj temi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikoldije 0 Posted September 15, 2009 Au hvala na brzom odgovoru Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted September 15, 2009 no problemo ako ikome sta treba imam zadnju fabricku verziju e pera a da ne moze da nadje na on line verziji neka pita slobodno Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikoldije 0 Posted September 15, 2009 da nemas neki brzi nacin da saznas kod za fabricki cd treba da ga prodam pa ako bude trebao kod da imam mada ja sam ga vadio i vracao nije mi trazio kod Quote Share this post Link to post Share on other sites
NED 10 Posted September 16, 2009 Ukoliko si ga vec skidao i vracao, a on nije trazio kod, znaci da je cd dekodiran, jer bi u protivnom pri svakom skianju cd-a trazio kod kada ga ukljucis ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted February 8, 2010 Kako prepoznati dal' je Punto bio van?Ne mozes da ga stignes na auto putu!Izvin'te sto dizem ovu temu iz mrtvih, ali ovo je bilo jace od mene Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 495 Posted February 9, 2010 Ako je punto bio van, onda njegov gazda ujutro struze led sa sajbne...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zaki 0 Posted February 9, 2010 Velika vecina nas nije imala probleme kada je kupila Punta koji je bio Van, ja sam ga uzeo sa placa, beli, bio Van i za sada za dve godine samo redovan servis i zamena termostata... Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted February 9, 2010 Ako je punto bio van, onda njegov gazda ujutro struze led sa sajbne...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Joca 1 Posted February 9, 2010 no problemo ako ikome sta treba imam zadnju fabricku verziju e pera a da ne moze da nadje na on line verziji neka pita slobodnoNasao sam mog stila na e peru ali ne znam sta treba da pise da je bio van ili teretni Velika vecina nas nije imala probleme kada je kupila Punta koji je bio Van, ja sam ga uzeo sa placa, beli, bio Van i za sada za dve godine samo redovan servis i zamena termostata...Normalno sto nema problema jer firme bolje odrzavaju vozila pogotovo u Italiji,a moze i da se nadju ko novi,skoro sam na jednom placu video nekoliko kokakolinih crvenih punta koji jos imaju najlone na sedistima 1.9d.A imao sam svojevremeno astru iz italije,belu karavan 1.7td koja je bila sluzbena i presla boga oca.Slatko sam se navozao 3 godine bez vecih problema. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Punto Abarth 18 Posted February 9, 2010 skoro sam na jednom placu video nekoliko kokakolinih crvenih punta koji jos imaju najlone na sedistima 1.9d.ja svaki put kad sam ostavljao sedista na dubinskom - dobio sam ih zamotana u najlon... Quote Share this post Link to post Share on other sites
alfa&omega 3 Posted April 7, 2010 Najveca je zabluda da je Punto obavezno bio van ako je bio beli, sa troje vrata i ako je 1.9D. To su vecinom slucajevi, ali ne mora da znaci. Mislim da svi vanovi koji su fabricki imaju broj sasije koji pocinje sa ZFA 288 umesto sa ZFA 188 Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted April 7, 2010 Ni to nije tacno.Moj je ZFA 188 a jeste bio "van". Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted April 7, 2010 188 je oznaka za model, tj punta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Torima 0 Posted April 7, 2010 odlicna tema...Jel svaki punto sa troje vrata nema pozadi onu drzaljku za ruke(gde ljudi kace odela) ? ili samo moj nema ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Torima 0 Posted April 7, 2010 Jel zna neko gde se nalazi br.motora na puntu sem na plocici? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted April 7, 2010 (edited) ^^^Prosli put kad sam bio na tehnickom kaze momak koji tamo radi "...ovde moram da sidjem u kanal da pogledam broj motora..." Naravno nesto ga mrzelo E sad da li se stvarno iz kanala vidi tj. odozdo nemam pojma. Ovo se odnosi na 1.3 MJ Edited April 7, 2010 by MilanLaki Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted April 7, 2010 Da, Punto mk2 ima oznaku "Model 188" Quote Share this post Link to post Share on other sites