Jump to content
FAS Goran

Torima

Members
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

About Torima

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 01/08/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.frizura.rs

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat punto 1.3 MultiJet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nema Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
  2. Ćao ekipa, Dugi niz godina sam vozio puntiće, ali sam prodao jer su mi lapali gorivo i nisam mogao to da sprečim. Pitanje glasi da li gorivo može lako da se izvlači iz pande model 2005god ili grande punta? To bi verovatno pazario zaubuduće pa mi je info važna Hvala Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
  3. Kupujem zadnji branik za Fiat punto,po mogucstvu metalik sive boje.Kontakt tel. 063/252-465 Nikola
  4. Danas sam isao kod gudalovica na zamenu zimskih za letnje i centriranje trapa.Napomenuo sam mu da proslogodisnje prednje stavi pozadi i po nekom zakonu uvek mi pobrkaju.A sto se tice centriranja,sve je ispromasivao,Citam specifikacije(ne razumem se puno u to ali ima min. i max) i bukvalno svaku specifikaciju je promasio.
  5. Samo da pohvalim TIM servis i gosn. Mikija koji je krv ulozio u moj auto Od sad samo u tim na servis
  6. Sorry ako je bilo .Pocinje sa 1:30 http://www.youtube.com/watch?v=r6OIfXWCz2o
  7. Meni su dva puta sa punta skidali zadnji znak.Klinci rade za sitnu lovu,prodaju nekom starijem i on valja subotom na Bubanj potoku. Posto sam digao ruke od kupovine treceg,zalepio sam selotejp na rupe da voda ne ulazi,izgleda uzasno,ali znam da bi mi i taj treci skinuli posle par dana...
  8. Punto je naslednik jugica, naravno ne bi se krali za preprodaju , nego zbog delova, a delovi ce poceti da riknjavaju pa samim tim garantujem da ce poceti da se kradu. Naravno ako neko hoce da ukrade da ce ga ukrasti, ali neka zastita mislim da treba, cisto da lopovu produzi vreme ili da odustane.
  9. Mislim da ce uskoro poceti da se kradu puntici,pa me zanima da li i koju mehanicku zastitu koristite da bi "zastitili" vaseg miljenika od lopova. Nedavno sam hteo da ugradim multilok ali mi je serviser rekao da ne moze,zeder ne bih zbog letve a kandza previse cimanja i preteska je. Postoji li nesto cetvrto?
  10. Meni se cuje caktanje non stop,jedino ne kad pritisnem kvacilo...
  11. To ti je kad sve funkcionise u zemlji... Kod nas je cilj da ti uzmu lovu,naucio ili ne.
  12. Odlicna ideja! Sto se mene tice,usvojen je 18.04

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...