Apsolutno se slazem
Zbog toga ne mogu da prezalim sto nisam imao 159. Posle sam uzeo Leona koji je imao istog dizajnera i uradio je istu foru sa kokpitom usmerenim ka vozacu.
A sad kad vidim ovo podseca me na one americke pickup-e sa 3 sexiste sto kaze kolega, samo onaj migavac-menjac fali
NIsam se lepo izrazio moze pogresno da se shvati ono za biljke - dakle biljke probas da izbacis skroz. ono bukvalno skroz. - i idi na analizu za dve-tri nedelje (skrob/secer - to obavezno na nulu, bukvalnu nulu biljne carbs).
Pa kamere ovde kod nas (nbgd) nisu tu uopste da bi kontrolisale brzinu, a ni saobracaj onako generalno...
Pa da. bolest zvana socijalisticka juga i njeni recidivi su cini mi se ozbiljno se upisali i u genetski kod. I onda to ide jako tesko, nije to prehlada uz temperaturu pa popijes andol i okej, ili u tezem slucaju dva dana antibiotik i chao - ovo je ozbiljno obolelo drustvo. Rak je to. Sistemska bolest. Pri tom, broj obolelih zeljnih izlecenja je mali.
Plasticno - vecina ljudi je eto zadovoljnija sa opcijom da zabode sva 4 i napravi kolonu iza sebe recimo na bulevaru, samo caskom da uzme nesto iz radnje nego da ima na razumnim rastojanjima napravljene parkinge. - ono, radje malo teskog javasluka, nego malo uredjenog sistema sa logicnim pravilima i opstim konsenzusom.
jbg, gde god neko krene - tu i stigne. Tako je i sa drustvom - gde smo krenuli, tu i stizemo je l'. plus/minus.