Gavrilo011 30 Posted August 30 (edited) Pozdrav svima, resio sam da prodam punta, ali ne znam koliko da trazim para, auto stoji skoro god. dana. Punto 2004 1.2 8V, unutra je dosta dobro ocuvan nigde pocepan i pohaban, ali od spolja vreme je ucinilo svoje. Mislim da moraju sajtne da se menjaju, ima nekoliko vecih ogrebotina. Trebalo bi da se uradi mali servis, i mozda set kvacila. Auto ima jako dobre zimske gume 14" i letnje alu sportingove gde gume moraju da se menjaju. Ima i zeder... klimu... jos malo registrovan Edited August 30 by neshaoct formatiranje Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7484 Posted August 30 Pomogao bi sebi kada bi barem slike postavio 2 neshaoct and igor0511 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Gavrilo011 30 Posted August 30 (edited) Ma slikao sam ali me telefon zeza pa nisam uspeo da uploadujem, moram da sacekam da dodjem kuci. Zaboravih da napisem da iznad desnog tocka ima korozije, mora i to da se sredi. Edited August 30 by Gavrilo011 Share this post Link to post Share on other sites
Dale 6515 Posted September 10 Jbt, citam oglas, nema coveka, poceo da tripujem da to nije onaj nesrecni punto sa auto puta... Aj kaci slike da znamo da si ok. 2 Axic and Loon123 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Gavrilo011 30 Posted September 16 Prodat je puntisa. Tata mi je preminuo pa me nije bilo, gledao sam da svaki trenutak budem uz njega. Share this post Link to post Share on other sites