Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Brže i jeftinije do zapisnika o udesu

Recommended Posts

Odsad daleko brže i jeftinije do zapisnika o udesu

 

101494-sudar.jpg

 

Građani više neće morati da dolaze u policiju da lično uzimaju zapisnik, niti će više plaćati taksu za izdavanje

 

Od ponedeljka počinje sa radom sistem za digitalno prosleđivanje zapisnika o uviđaju saobraćajnih nezgoda i prateće dokumentacije Udruženju osiguravača Srbije, koji će omogućiti građanima da brže i efikasnije ostvare svoja prava. ''Zapisnik o uviđaju, koji sačine, saobraćajni policajci ubuduće će slati direktno na server Udruženja osiguravača Srbije, tako da građani više neće morati da dolaze u policiju da lično uzimaju zapisnik, niti će više plaćati taksu za izdavanje njegove papirne verzije. Zahvaljujući ovom sistemu osiguravajuće kuće će građanima moći da u najkraćem mogućem roku isplate odštetu'', rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji je prisustvovao prezentaciji rada ovog sistema u Saobraćajnoj policijskoj ispostavi ''Zapad'' u Novom Sadu.

 

Ministar je istakao da se ova procedura digitalne razmene dokumenata odnosi isključivo na saobraćajne nezgode u kojima je nastala samo materijalna šteta, a za koje je vršen uviđaj od strane policije. ''Uvođenjem ovog sistema, Ministarstvo unutrašnjih poslova je nastavilo da digitalizuje svoje usluge za vozače, kao što smo to već uradili i sa produžavanjem vozačkih i saobraćajnih dozvola i polaganjem vozačkih ispita'', rekao je Stefanović, koji se zahvalio Udruženju osiguravača Srbije koje je zajedno sa MUP -om razvilo ovu aplikaciju.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...