NebojsaG 4 Posted July 20, 2018 Pre svega pozdrav svim clanovima foruma, a takodje i onima koji nisu Posle 4 god lepog vozikanja odlucih da prodam svoj Grande. Auto je 2006 god i na satu je trenutno 202605km, registrovan je do 6/7 Oktobra i vodi se na mene. Na PA sam vec napisao neke od stvari koje su ulozene u auto u proteklih god dana ( ima naravno jos dosta nekih sitnica itd...) tako da cu samo prekopirati tekst. Ne bih mnogo da pricam o kozmetickim manama i prednostima auta, jer je to najbolje videti uzivo. Cena auta je 3500 EUR i fixna je.Evo i tekstualnog dela sa PA: Na prodaju Grande Punto 1.9 Multijet sporting 96kw 8v. Vlasnik sam istog 4 god, a za to vreme auto je maksimalno odrzavan i servisiran. Trap je u perfektnom stanju bez i jednog lufta, lupkanja itd... Pre 25000km uradjen je veliki servis, a mali pre 2000km. Na autu se nalaze sve 4 letnje malte ne nove gume na alu felnama 17", a uz auto se dobijaju i 4 celicne 15" felne sa novim zimskim gumama i ratkapnama koje su stavljene zimus. U poslednjih godinu dana na autu je zamanjeno sledece: - Plivajuci zamajac sa korpom i lamelom - Sva cetiri nova kociona diska sa plocicama - Nove sajle rucne - Nov glavni kocioni cilindar - Novo kociono ulje - Oba nova bocna nosaca motora - Remont i caura letve volana - Nove kugle - Novi stabilizatori Napomena: Auto nije sminkan, pran i lickan , vec je uslikan ispred kuce u trenutnom stanju, neposredno pre postavljanja oglasa. Zamene me ne interesuju i molio bih vas da mi ne nudite iste. Unapred hvala i srecna kupovina! Quote Share this post Link to post Share on other sites
NebojsaG 4 Posted July 23, 2018 3350 EUR nova cena. Stize drugi auto, tako da ajmo ljudiiiii Quote Share this post Link to post Share on other sites
John Wicked 11 Posted July 24, 2018 Moze li link oglasa? Quote Share this post Link to post Share on other sites
NebojsaG 4 Posted July 24, 2018 Moze naravno: https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12755549/fiat-grande-punto-19-multijet Btw, samo da napomenem da cena nece ici ispod poslednje ponudjene. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 4920 Posted July 24, 2018 Pa zar nije bila fiksna pre 4 dana na 3500 Sent from my SM-G955F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
NebojsaG 4 Posted July 24, 2018 Jeste bila. Desilo se nesto iznenada i malo je korigovana i spustena za 150 i to vazi samo ovde. Na PA kao sto vidis je i dalje 3500 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kroki23 3 Posted July 24, 2018 Cena ide dole u zavisnosti koliko je prodavcu hitno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
NebojsaG 4 Posted September 9, 2018 3200 Hitno! Quote Share this post Link to post Share on other sites
rkoma1986 1171 Posted September 9, 2018 Prosle godine sam prodavao Grandea u Sport paketu opreme (dvozonska klima i deljiva zadnja klupa pored svega sto imas na svom). Verovao ili ne, na kraju sam ga dao za 2600 sa dva seta felni i guma.. Danas niko nece da uzme auto sa troje vrata, nznm zasto, ali tako je.. A meni bila vec frka, pozajmio pare za novi auto, morao da vracam i od 3300 pocetne cene ode za 2600. Ovo ti samo govorim da budes spreman na ozbiljno obaranje cene ako ti je hitno. Ako nije, ne posustaj Sve najbolje Quote Share this post Link to post Share on other sites
NebojsaG 4 Posted September 9, 2018 Verujem...nije mi sad hitno da bas gori, i svakako ga necu pokloniti jer znam sta imam i vozim. Ima ih jeftinijih iz uvoza naravno, ali zna se i sta koliko kosta. Servisi, trapovi, gume, registracija itd...Svi dobro znaju koliko kosta set plivajucu, korpa lamela, sva 4 diska/plocice itd...Sve to je na mom autu novo i buduci vlasnik ne mora o tome da brine. Videcemo vec Quote Share this post Link to post Share on other sites
rkoma1986 1171 Posted September 9, 2018 Naravno, apsolutno se slazem sa tobom...zato i kazem, ako ti nije frka, ne spustaj i cekaj... retki su kupci koji cene sve sto je uradjeno na autu i koji su spremni da u startu daju vise novca za dobar auto, ali ih ima.. ja sam bio u situaciji da nisam mogao toliko da cekam.. U svakom slucaju, lep primerak, kupac ce se usreciti ako je suditi po gore napisanom 1 knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
NebojsaG 4 Posted September 10, 2018 Malo smo se oprali i usisali, pa je i oglas updejtovan. Evo linka ka PA i veliki pozzz forumasima https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13022958/fiat-grande-punto-19-multijet-sport Quote Share this post Link to post Share on other sites
NebojsaG 4 Posted September 27, 2018 Moze lock, ode Grande! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingodalton 779 Posted September 28, 2018 Za koliko na kraju?Sent from my SM-A510F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
NebojsaG 4 Posted September 28, 2018 Za 3200. Kupac prezadovoljan a i ja takodje obzirom da je prodat 10 dana pred istek registracije. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rkoma1986 1171 Posted September 28, 2018 Svaka cast Quote Share this post Link to post Share on other sites