Jump to content
FAS Goran

NebojsaG

Members
  • Content Count

    44
  • Joined

  • Last visited

About NebojsaG

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pancevo

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Musa Platino

Recent Profile Visitors

1472 profile views
  1. To ti je prekidac rikverca svetla koji se nalazi na menjacu. Pozdrav!
  2. Hvala Andreja. Pokusacu sa podmazivanjem cim uhvatim vremena, pa javljam da li je uspelo.
  3. Pozdrav svima. U potrazi sam za poklopcima tockova sa slike. U pitanju je Lancia Musa Platino restajl, a felne su 16-ce. Svaka informacija, ili jos bolje ponuda je dobro dosla. Jednu imam, tako da mi fali 3 kom, ali kupio bih i cetiri ako treba.
  4. Pozdrav ljudi. Imam problem pri otvaranju panorame, tj nece da se otvori do kraja. Dodje npr do pola i onda krene da se vraca nazad pa stane. Isto i pri zatvaranju, cima napred nazad, takodje se cuje i neki zvuk krckanja dok se pomera. Zatvara se tako sto mora dugme da se stiska i pusta nekoliko puta dok se ne zatvori, posto na nacin kako bi trebalo se ponasa kao i pri otvaranju, cas ide napred cas nazad. Da li neko mozda zna o cemu se radi, ili kome da se obratim? Mogu napraviti i jedan video snimak da vidite o cemu se tacno radi. Unapred hvala!
  5. Moguca je i kupovina samo felni ili samo guma. Gume 125e Felne i ratkapne 75e
  6. Dali  si prodao gume i felne i jel odgovaraju felne za stila moj je sa 4 al ne znam jel raspon rupa isti?

     

     

    1. NebojsaG

      NebojsaG

      Cao druze. Ako te interesuju samo gume, moze i ta varijanta. 125e za sve 4. Pozdrav!

    2. bastagij@sbb.rs

      bastagij@sbb.rs

      jbg ja uzo u petak gume

       

    3. NebojsaG

      NebojsaG

      Nema veze, opusteno ;)

  7. Pozdrav svima. Prodajem zimski 15 "set tockova koje su vozene ni celu sezonu. Set je ostao od bivseg auta Grande Punta 1.9mjet sport. Kupljene prosle god sredinom Decembra ( pise na racunu ) i skinute u Aprilu. Sara je kao na novoj gumi ( nisam merio ) Gume su Starfire 185/65 R15 88T WT200, a DOT je 4216. Da ne objasnjavam za DOT, to vec svi znaju prilikom kupovine nove gume, da je moguce dobiti i do 2 god stariji DOT u trenutku kupovine. U svakom slucaju na racunu pise kada su gume kupljene, a iste su u garanciji jos malo jace od god dana ( 2 god je garancija, dajem naravno racun i garanciju ) i tada su i prvi put montirane. Kao sto i rekoh, felne su 15" celicne, raspon rupa je 4x100 ET45, centralna rupa 56.6. Ja sam ih konkretno vozio na Grande Puntu 1.9mjet. na poklon dajem i ratkapne sa Fiatovim samolepljivim znakom, koji naravno moze da se skine, ako je u pitanju drugo vozilo kome tockovi odgovaraju. Cena za sve komplet 4x felne, 4x gume i 4x ratkapne je 200 EUR, i fixna je. Kontakt tel: 064/24-89-176 Moze naravno i ovde na PP Unapred hvala, Nebojsa!
  8. Za 3200. Kupac prezadovoljan a i ja takodje obzirom da je prodat 10 dana pred istek registracije.
  9. Malo smo se oprali i usisali, pa je i oglas updejtovan. Evo linka ka PA i veliki pozzz forumasima https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13022958/fiat-grande-punto-19-multijet-sport
  10. Verujem...nije mi sad hitno da bas gori, i svakako ga necu pokloniti jer znam sta imam i vozim. Ima ih jeftinijih iz uvoza naravno, ali zna se i sta koliko kosta. Servisi, trapovi, gume, registracija itd...Svi dobro znaju koliko kosta set plivajucu, korpa lamela, sva 4 diska/plocice itd...Sve to je na mom autu novo i buduci vlasnik ne mora o tome da brine. Videcemo vec

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...