Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
MilanStilo

Fiat Stilo 1.9 MJT

Recommended Posts

Vlasnik sam Stila nesto vise od dve godine i auto me sluzi super! Inace je u pitanju Fiat Stilo Dynamic 1.9mtj 16V 140ks 5v 2005 god. Auto je stvarno extra ocuvan... Imam dva para alu felni,15'' zimske koje su trenutno na njemu i 16'' fabricke. Nisam nista ulagao osim velikog i malog servisa,menjao prednja dva silen bloka,stabilizatore,termostat i hmmm mislim da je to to za ove dve godine da kazem i predjenih 53000km od prilike! U planu su mi da prikacim parking senzore i tempomat za ovu nedelju  a  kad otopli planiram da mu postavim kacketic koji sam kupio od kolege sa foruma i verovatno cu da zatamnim stakla malo i da odradim dubinsko. Moda i neke alu felne 17'' ali o tome cu jos razmisliti/

2013_10_14_18_12_47.jpg  2013_10_14_18_13_04.jpg  2013_10_14_18_13_49.jpg  

2013_10_14_18_15_07.jpg  2013_10_24_22_31_40.jpg  2014_02_08_14_20_00.jpg  

2014_02_08_14_22_19.jpg  2014_02_08_14_32_11.jpg  2014_02_08_14_37_15.jpg

Odlican,vidim da te lepo sluzi pa neka tako i ostane...

Bela boja je ekstra,zatamnis stakla i to je to.

Sto se tice felni,ja bih ipak ostao na 16-ticama,jer je to najbolji kompromis sto se tice udobnosti i odnosa cena guma.

Inace,jos jedanput,u zdravlju da te sluzi ;)

Jeste bela boja lepa ali je bas teska za odrzavanje,svaka ogrebotina se vidi a i da ne pricam leti kako je od muva :D... Sto se tice felni verovatno ce i ostati na 16" jer auto stvarno dosta vozim pa ne bih da ulazem puno u trap! Hvala kolega!

Jeste bela bas zaebana za odrzavanje,mora redovno pranje,jer cim se malo zapusti,nije to vise to.

Kazem ti,mislim da je 17 previse ;)

Sve vise i vise mi se svidja beli Stilo, jos ovaj tvoj ima i dobru opremu, odlican nema sta. Ja bih jedino skinuo presvlake sa sedista jer ih inace ne volim, ali o ukusima ne treba raspravljati. :) Da sluzi i dalje kao i do sada. ;)

odlican stildza ,extra mu stoji bela boja bas cool :thumbup: uff zatamljivanje ima da mu padne ko kec na deset :thumbup: jel mi se cini li su sabacke table a i ona kapija mi poznata da nije carinska zona ? :)

Hvala kolege! Jesu Sabacke tablice al nije slikan na carini :)! Slikan je u G.Milanovcu! 2008 god.je uvezen,vozio ga je moj teco pa sam ga ja kupio od njega. Zbog toga ga nisam prevodio na svoje ime! Inace mi se bas svidja auto i odusevilo me je to sto ne dimi bas ni malo kad mu dajes gas! :)

Hvala kolega! Xenoni su 6200k neki od 45e odprilike (preko drugara sam ih uzeo), skoro godinu dana su na autu! Lepo rade,u pocetku me je zezao desni,sporije se palio ali reklamirao sam i sredili su mi to!

A, što navlake za volan i sedišta? Valjda treba da uzivaš maksimalno u njemu, a ne da ga čuvaš za sledećeg vlasnika. :)

Stoji da treba čuvati auto, ali ja stvarno ne vidim poentu navlaka osim ako ne taksiraš. Dam pare za auto i umesto da mi je u rukama lep kožni volan, držim šugavu navlaku od 5€. Isto za sedišta, umesto da sedim u koži ili koji je već materijal, nebitno, sedim na ovoj sintetici.

Bez uvrede, Stilo ti izgleda lepo i svako ima pravo da radi kako mu volja. Ovo je samo moje viđenje tih stvari.  :)

Ma znam al ja to volim da je uvek cisto i ocuvano. Ja sam prednji branik farbao zbog dve,tri ogrebotine koje sam samo ja video,nisu imale ni 3cm al dzabe kad ne mogu da gledam to dok perem kola! Meni je u kolima beli enterijer i veruj mi dok nisam stavio navlake ubio sam se ribajuci sedista :/

Ja bez navlake za volan recimo ne mogu da vozim.. Bila je na volanu na autu na kom sam obučavao vožnju, kada sam položio na ćaletovom, dedinom, i kada sam kupio prvi auto bez navlake bilo mi je nekako klizavo i nezgodno da držim volan bez navlake i od onda ne mogu da vozim ako nema navlaku :rolleyes: 

Haha meni je u pocetku bilo bzvz kad sam stavio navlaku ali sad kad sam se naviko ne mogu da vozim bez nje! Mislim mogu da vozim ali nekako mi ne odgovara volan, jel je mnogo tanji :)

Послато са GT-S5670 користећи Тапаток 2