sony007 0 Posted October 11, 2013 Kao što naslov kaže, interesuje me da li je neko skidao kupe lampu da mi pojasni kako se skida. Naime svetlo u kupe lampi ne radi a sva ostala rade. Quote Share this post Link to post Share on other sites
marjanpg 0 Posted October 14, 2013 (edited) skidas je lagano.imas prvo onaj poklopac dje nema lampi on ti je na zabice,kad njega skines imas dva sarafa sa strane na onaj drugi dio dje su lampe,i vidjeces posle samo ka poklopac na unutrasnji dio i zamijenis sijalice sve ukupno 5min posla.ja sam juce stavio bijele led na moju lybru.pozdrav samo lagano Edited October 14, 2013 by marjanpg Quote Share this post Link to post Share on other sites
sony007 0 Posted October 16, 2013 Uspeo sam da skinem i sada radi na prekidače, ali ne radi kada se otvore vrata Quote Share this post Link to post Share on other sites
sony007 0 Posted October 24, 2013 Da li je neko imao problem sa svetlom u kabini iznad table, naime ono se jedino ne pali kada se otvore vrata dok se ostala sva pale?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bglion 401 Posted October 24, 2013 (edited) Pa na prekidacu samom je opcija da li da se pali kad se otvore vrata.Srednji polozaj prekidaca Edited October 24, 2013 by bglion Quote Share this post Link to post Share on other sites
sony007 0 Posted October 26, 2013 Ne radi osim kada se prebaci na desni položaj na uključeno.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bglion 401 Posted October 26, 2013 Verovatno te onda prekidac zeza. Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 856 Posted April 3, 2016 (edited) Nesto me potarao maler ovih dana.Veceras da upalim ono gornje svetlo sa desne strane radi,a sa leve ne radi.Kao da je otisao prekidac. E sad kao se skida onaj deo gore i da li je moguce da se zameni taj prekidac? Edited April 4, 2016 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9740 Posted April 4, 2016 @danijel55 Pogledaj sada, nakon spajanja tema, sve ranije napisano u temi na kojoj smo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan BG 747 Posted April 4, 2016 Tesko da ces naci samo taj prekidac, uzmi negde na otpadu celu plafonjeru, verujem da nije skupa posto to niko ne kupuje, imas u Cacku veliki otpad za Italijane. Quote Share this post Link to post Share on other sites