Jump to content
FAS Goran

sony007

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About sony007

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

1423 profile views
  1. Evo primera, pozvao sam za cenu prednjih diskova i pločica za lybru, diskovi 17000, pločice 9000. Uzeću odmah dva kompleta po ovoj bagatelnoj ceni
  2. Na akumulatoru kod kleme plus ima dva osigurača koji se šrafe, osigurač od 30 A gubi kontakt ili je u prekidu, preko njega se napaja pumpa ABS.
  3. Ne radi osim kada se prebaci na desni položaj na uključeno..
  4. Da li je neko imao problem sa svetlom u kabini iznad table, naime ono se jedino ne pali kada se otvore vrata dok se ostala sva pale??
  5. Uspeo sam da skinem i sada radi na prekidače, ali ne radi kada se otvore vrata
  6. Možda nekome posluži...
  7. "Lancia je kurva!" Ali kakva kurva! Njemačke kurve joj nisu ni blizu, da ne spominjam japanske
  8. Jeste siva, cena je na placu bila 1399, ali ima neki problemčić sa pojavom dima koji će biti rešen, zato je cena otišla na 1100 eura. Ako neko ima ili zna gde ima da se kupe poklopci za alu felne neka javi
  9. Od pre nekoliko dana sasvim slučajno sam postao vlasnik lybre 2.4jtd karavan, 2001 godište i mogu reći da sam malo je reći oduševljen samim automobilom za mnogo malo para, naime auto je bio samo 1100 eura na ime. Prosto neverovatno, postaviću slike ovih dana..
  10. Danas sam skidao oba fara i zahvaljujuci ovom uputstvu mogu reći jedini auto kome se farovi skidaju da i dete može da ih skine. Prosto kao pasulj.
  11. Kao što naslov kaže, interesuje me da li je neko skidao kupe lampu da mi pojasni kako se skida. Naime svetlo u kupe lampi ne radi a sva ostala rade.
  12. Zdravo svima, Ja sam Zoran iz Beograda i od danas vlasnik lybre 2,4jtd 2001 godište.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...