danijel55 838 Posted January 18, 2022 Zna li neko koja je cena otvaranja fara?Mislio sam da se sam upustim u tu radnju.Al sta posle?Jel se lepi sa necim ili? Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6464 Posted January 18, 2022 i kad ti otvori šta onda? Ja što sam se raspitivao, zamena projektora za deltu je od 130 do 250 eur, zavisi kod koga i zavisi da li ide i ugradnja ksenona. Ovo je za oba fara, prva cena je samo projektori. Lepi se naravno, ja imam neku gumu koja se zagreje pa to lepo zadihtuje, a možeš i sa lepkom za šoferke Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 838 Posted January 18, 2022 Kod mene je sijalica napravila peh i sagorela deo fara.e sad taj niklovani deo moze srecom da se zameni.Nasao sam polomljen far sa koga mogu to da prepakujem,ali po svemu sudeci bez otvaranja fara nece moci da se skine taj niklovani deo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6464 Posted January 18, 2022 Ako si spretan i strpljiv, možeš sam. Quote Share this post Link to post Share on other sites