Sreten91 12 Posted August 24, 2013 Može biti svašta. Za početak, proveri osigurač koji se nalazi pozadi na samom ICS-u, a da bi to uradio moraš ga izvaditi iz table. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lucke17 0 Posted August 26, 2013 Hvala brate pogledacu pa se javljam Quote Share this post Link to post Share on other sites
milenkos78 1 Posted April 30, 2015 Nije do osigurača. Znam da je stara tema. Ali čisto ako nekoga zanima... Simptomi ako crkne osigurač na samom uređuju su sledeći: nema zvuka apsolutno, nema frekvencija na radiju, a autostore kaže na kratko Searching in progress...Inače radi normalno sve ostalo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 71 Posted November 29, 2015 (edited) Imam Lybru sa obicnom multimedijom, zanima me, da li bi mogla da se ubaci ona sa navigacijom i telefonom, bez neke vece prepravke? Edited November 30, 2015 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
majstormica 25 Posted November 29, 2015 Mene zanima šta se dešava sa bordom kad se zameni fabrički radio? Video sam danas na oglasu libru sa nekim ekranom umesto fabričkog pa mi nije baš najjasnije. Marko, jel si i ti na to mislio? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 71 Posted November 29, 2015 Ne, ne.Ja imam ovakvu multimediju: A, ovi bih hteo: Quote Share this post Link to post Share on other sites
majstormica 25 Posted November 29, 2015 OndaK sorry za off Ja sam mislio na ovohttp://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7167287/lancia-lybra Quote Share this post Link to post Share on other sites
M626 0 Posted November 30, 2015 Mislim da nije plug&play sistem, drugacije je kabliranje. Za muziku kod verzije sa navigacijom ide Sony unilink interfejs koji nije kompatibilan sa standardnim CD sarzerom.Btw, ja sam imao tu verziju sa navigacijom, osim povremenog koriscenja telefona dok mi je bilo interesantno, nisam uocio neku veliku korist. Plus ti je tvoja verzija multimedije mnogo laksa za izvlacenje AUX-a i Video IN-a. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 71 Posted November 30, 2015 CD sarzer nemam, aux ne koristim.Malo mi je lepsi meni ovog uredjaja sa navigacijom, pa bih zbog toga menjao Quote Share this post Link to post Share on other sites
M626 0 Posted November 30, 2015 Nadji seme kako se sta povezuje pa probaj... ali mislim da tu ima previse posla, na zalost Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted November 30, 2015 Mare da poveže...ahahaha pa ostaće mu samo 'armonika da mu svira u kolima posle toga! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 71 Posted November 30, 2015 (edited) Edited November 30, 2015 by Marko-Topola Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted November 30, 2015 Pročitaj sada, nakon spajanja tema, sve ranije napisano u temi na kojoj smo. Quote Share this post Link to post Share on other sites