Jump to content
FAS Goran
Sto_mu_gromova

Ribrending - novi logo Fiata na Stilu

Recommended Posts

Sta mislite o ovoj temi? Da li je ovo podjednako glupo i "uncool" kao stavljanje Abartha loga na obicne Stilo automobile....

Meni se mnogo vise svidja novi logo, nego stari. Razmisljao sam da stari logo promenim na svom stilu.

Postoji cak i u AP sportu kapice za Alu felne sa novim znakom za par stotina dinara, ali i nove ratkapne za Bravo sa novim znakom koji bi pasovali verovatno i na Stilu za oko 1500 dinara.

Video sam na fitovom forumu da je na jednom stilu to odradjeno, ali mi se nije previse dopalo, jer je taj Stilo bio plave boje i nekako mu je bojle stajao stari znak...

Posto nemam alu felne stavaio bih ovakve ratkapne:

f58a_27.JPG

I novi logo. Nisam ga drzao u ruci, ali mislim da je isto vezivanje kao i kod starog loga.

Realno:

2w4w41w.jpg

PS:

24wrkoj.jpg

Celo zadovoljstvo bi me izaslo 100-tinak eura, i jos toliko, ako se odlucim da radim i 3 vrata...

2mz9weh.jpg

Video sam u kraju stilo koji je imao niklovan ovaj slektovani deo na slici. Verovatno u Italiji postoje takvi delovi za lepljenje na karoseriju, ali to kod nas verovatno nigde nema. Mnogo mu dobro stoji. Da li je moguce to uraditi uz pomoc lajsni, folija i sl., a da na kraju ne ispadne uzas.

1z6ts3l.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije uncool, ali je mnogo vise cool da skines sve znakove - debadge ;)

Ovo sa hrom lajsnom nemoj da pokusavas ni folijom ni lepljenjem bilo cega. Ili originalna takva lajsna, ili farbanje u hrom boju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

fbxmkw.jpg

I meni se svidja taj fazon takodje, ali je glupo onda raditi "debadge" sa petnesticama i plasticnim ratkapnama, bez spojlera, zatamnjivanja i sl. Nisam nesto preterano zainteresova za "budzenje" automobila, vec sitno sminkanje.

Ne bih previse da ulazem u auto, koji bi menjao za godinu-dve za neki mladji Stilo.

Citao sam da se niklovanje/hromiranje ne preporucuje, a i nije bas dzabe.

Ako neko zna gde se moze naci ovaj deo za 3 vrata u hrom varijanti bio bih vam zahvalan. Ako naletim na Stilo iz kraja koji ima taj deo hromiran uslikacu ga, cisto da vidite koliko daje potpuno drugu dimenziju zadnjem delu i savrseno se uklopa sa stopaljkama...

Share this post


Link to post
Share on other sites

...baš sam pre neki dan video Stila 3v sa tim novim Fiatovim znakom napred...bio je sive boje, ali nisam mogao da stanem i pogledam godište...Treba proveriti...možda su u onim poslednjim serijama stavljali taj novi/stari znak...

Share this post


Link to post
Share on other sites

moje licno misljenje je da sivom najbolje stoji plavi znak...ne bi tu nista dirao, za te pare bi pre odradio neke druge modifikacije, kao sto je npr farbanje lajsni u boju karoserije, auto ce ti izgledati daleko lepse nego da zamenis boju znaka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Crne lajsne mu baš daju šmek, ne znam što bi ih farbao? Lajsne na Stilu u boji karoserije su kao one žene što se našminkaju u boju svog lica da im se ni usta niti ništa od detalja ne vide. Ovaj auto verovatno ima najlepše lajsne od svih aktuelnih, prosto je šteta "obrisati" ih.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I meni su te crne lajsne na stilu skroz cool, nekako mu dodaju vizuelni boost

Ja cak ne bi ni menjao logo, ali doduse moj stilo je plav, pa se i logo lepo uklapa. Crveni bi bas odskakao. Dok na sivoj boji vidim da relativno OK izgleda

Share this post


Link to post
Share on other sites

svi koji su videli moj auto pre i posle farbanja lajsni ne mogu da veruju koliko mu je taj sitan detalj pospeshio izgled u znatnoj meri, al dobro o ukusima ne treba rapravljati...u svakom slucaju ima dosta stvari koje mozes za 200 eurica zavrsiti a da vise doprinesu izgledu nego menjanje znaka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sto se tice lajsni, voleo bih jedino da ofarbam lajsnu na zadnjem braniku. Ali na njoj sada imam senzore za parking. Vidjao sam kod drugih te lajsne sa senzorima prefarbane i to mi se nesto nije svidelo. Bocne lajsne ne bih farbao, cini mi se da je ovako dinamicniji. Kako bi na bocnim lajsnama stajala hrom linija sa gornje strane? I da li uopste lepiti te stvari na auto. Koliko su otporne na atmosferske uticaje... Odrzavanje?

Nesho ne verujem da je sa prozivodne trake sisao Stilo sa novim znakom. Novi znak je prihvacen u aprilu 2007. Tek modeli iz druge polovine te godine su imali taj znak. Stilo je verovatno vec prestao da se proizvodi u prvoj polovini 2007. S obzirom da si ga video uzivo, kakav ti je utisak? Jel nije previse odudarao taj znak?

Nidzo tvoj Stilo je beli i njemu te crne lajsne posebno dobro stoje.

Jedino sam razmisljao o tome da napred potpuno skinem odbojnike. Taj detalj mi se nikada nije svidjao na braniku. Crne ili u boji auta, svejedno. Ali to je opet malo skuplji zahvat.

xm8rjs.jpg

@The_reaper

200 eur = debage i farbanje trecih vrata, dva znaka oko 40 eur, zamena ratkapni, 60 eur)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Licno mi se vise svidja stari look,vise je cool.Novi imidz vise podseca na nove koreance,siva plastika i imitacija hroma.Nije to lose ako zelis da ti auto izgleda novo,ali ako hoces osobni izraz onda ti treba kao osnova stari look.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zato sam i pokrenuo ovu temu. Nisam siguran u ribedzing.

Ne bih da uradim "stajling" pa da izgleda kao oni automobili sa teme "vidju stajlinga". Ovo je jeftina varijanta, i hteo bih da ne bude previse upadljivo i jadno s obzirom na budzet...

E sad tu je i pitanje enterijera koji je plav boje...

Da je sive, ili crne verovatno bi se odavno upustio ribedzing, ali ovako...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sve u svemu ono sto asocira sa novim oznakama i lajsnama je da je auto nov,i to stoji.Stil je slican danasnjim novim modelima i jasno asocira posmatraca da je to auto nove proizvodnje.Takodje neodoljivo vuce na Opel.Kiu,Hjundai...Cim zabarima lose ekonomski krene oni pocnu da kopiraju konfekciju iz Nemacke i sa Istoka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stari logo RUULES!!!!!!! Ali ja nemam ni jednu oznaku...

Plavi s vencOm. IX!!!

Edited by chelic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...