STILISTA 2 Posted December 27, 2007 dal je jos ko primetio da je stilo dosta bucan kad se vozi preko 120 km/hili je to slucaj samo kod mene?voleo bi da znam dal se i vasi fiati stilo kad se voze u 5 stepenu prenosapri brzini od 100 imaju 2000 rpm ili imaju manje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
STILISTA 2 Posted December 27, 2007 mislim na stilo JTD 115 ks! Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted December 28, 2007 ...ja svog vozio i preko 180 km/h, i sve ok...strujanje vazduha je jace, ali je to normalno... Ali, moj Stilo je 1.6... :coolA, jel ti jos neko rekao da ti je auto bucan na tim brzinama ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 2463 Posted December 28, 2007 Gume kakve su ti?? Motor? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 455 Posted December 28, 2007 A moguce i lezajevi!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 7565 Posted December 28, 2007 ...u 5 stepenu prenosapri brzini od 100 imaju 2000 rpm ili imaju manje?Tako je i kod mene što se tiče obrtaja, stim što nisam primetio nikakvu buku, mada ja možda i nisam kompetentan posle 17 godina vožnje u škodi :oops: Provozaj se u drugom Stilu, uporedi, pa onda ostalo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
STILISTA 2 Posted December 28, 2007 mislio sam na stilo 1.9 jtd od 115 ks kad sam rekao!motor mi je odlican presao 150000 stvarnih kma sto se tice guma moze da se desi obzirom da su m+s a i za iskustva sa predjasnijh automobila ste u pravu!stilo je mnogo malo bucan u odnosu na automobile koje sam ranije vozio! Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted December 28, 2007 ... i kod mene su M+S....ako je stvarno bucan, zbog tih guma nije... :cool Quote Share this post Link to post Share on other sites
STILISTA 2 Posted December 28, 2007 pa nesho tvoj auto je benzinac i samim tim je tishi od mog auta!zar ne? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted December 28, 2007 ...ok...to je tacno... :cool Ali, tesko da je tisi zbog guma koje su takodje M+S... Mada...najbolje ces ti otkriti zasto se cuje vise...ipak je to tvoj auto... :coolJa nekako...mozda ima logike, mozda i ne...ali ista guma...na istom autu..pri istoj brzini, mora praviti isto buke... Ako je ukupna buka povecana [ gde je buka kotrljanja guma samo jedna stavka ], tesko da je ta ista guma razlog... :? Videcemo...reci ces nam sta si na kraju otkrio... p.s. ne znam da li si vec bio na ovoj temi, ali i tu govore o povecanoj buci u Stilu jtd...http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=21697Mozda nesto od tamo napisanog pomogne... Quote Share this post Link to post Share on other sites
STILISTA 2 Posted December 28, 2007 ma bio sam! a i razumem se donekle u mehaniku tako da mi je sve poznato!!zalili su mi se drugari na istu stvar iako je sa automobilima sve ok!bucniji je recimo od alfe sa istim motorom!hocu da kazem da je ipak malo skrtareno na zvucnoj izolaciji!sad si valjda skapirao o cemu pricam!nije mehanicka stvar! Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolenbgd 1 Posted December 28, 2007 nemam pojma o cemu pricate sutra idem na put pa cu da vam kazem da li je bucanali u svakom slucaju ja upalim radio pa slusam njge nego interesuje me kolko vam trosi jtd na ovoj zimoci??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
STILISTA 2 Posted December 28, 2007 meni ne prelazi 7.5 - 8 u gradu sad na zimocu!na otvorenom pri brzini do 120 trosi max 5 litara!a sve ti to pricam bez ukljucivanja klime posto mi je obicna klima,tako da je i ne palim na ovaj minus!hahahah Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 2463 Posted December 29, 2007 A kakav tip buke je u pitanju?? opisi malo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolenbgd 1 Posted December 29, 2007 sto se tice buke danas sam isao da menjam sve potrosnona motoru(veliki servis)isao sam 120-160 bio je onako bucan posle zamene isao sam do 120(dok ne legnu delovi)ovo je vazilo na autoputu koji ne pokriva beograd i mogu reci da je dosta tisi a i mirniji rad motora :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 4367 Posted December 30, 2007 Vozio sam Stila 150 km/h i imao sam osećaj kao da sam u kamionu. Što je mnogo mnogo je. Quote Share this post Link to post Share on other sites
STILISTA 2 Posted December 31, 2007 evo konacno da se neko slaze samnom!nije bas ko kamion al nije ni daleko! Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted January 1, 2008 ..pa, vi onda - ''kupite benzinca....kupite benzinca...kupite benzinca...'' :mrgreen: :cool Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolenbgd 1 Posted January 1, 2008 kao sto sam rekao stilisti meni smeta cekicanje bilo kog dizela ali ja imam radio u kolima i to resava stvar i nema potrbe da kupujem benzinca ( a o njegovom :drinker: tocenju i ne zelim da razmisljam) Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted January 7, 2008 ...ok...ali zato kada :drinker: ....samo :driving ...i bez cekicko .... :cool Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 8392 Posted January 13, 2008 Možda zato što sam pre Stila vozio Focusa, ali ovo je neuporedivo. Nije bučan, ne čuje se vazduh i imam onaj predivni osećaj da kola "leže" na cesti. Što se potrošnje tiče, išao sam u cugu do Slovenije, na auto-putu skoro da nisam silazio ispod 160, a potrošnja je bila oko 6 litara. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted January 13, 2008 ..pozz gornji grad...tj. zemuncaffe... :cool :cool Tvoj nije toliko bucan jer je karavan....izgubi se buka u prostoru... :lool: :lool: Quote Share this post Link to post Share on other sites
STILISTA 2 Posted January 15, 2008 pozdrav Zemuncima - Zemunac!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 8524 Posted January 25, 2008 Ljudi ja ne znam sta je sa vasim kolima?!! :freak: Ja imam stila 1.9JTD 85kw jos od 2006,a auto je inace 2003.ne znam sta je sa vasim ali ja bukvalno svake nedelje putujem Nis-Bg i put i ne osetam,a nikada,ali nikada ne idem ispod 160 i auto ne oseca brzinu.Vrlo cesto vozim i 200km/h,pa i vise.Najvise sam ga vozio 230km/h,a na 200km/h mislim da bix mogao da zadremam ,obzirom na to kako se ponasa auto. :lool: Gume su mi goog year m+s.A vi sad lepo svi na servis dok vas ne namontiraju za reli.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ranko 0 Posted January 26, 2008 sto bi rekli crnogorci da je** oca nisi vozio 230! smanji malo da ne naguram ja mog stila na 330 :idea: Quote Share this post Link to post Share on other sites