Jump to content
FAS Goran

PeraZ

Members
  • Content Count

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PeraZ

  1. PeraZ

    Gde mogu da kupim...?

    Ima li neko od Beogradjana informaciju u kojoj prodavnici u Bg-u mogu da kupim ovakve ratkapne?
  2. PeraZ

    Gde mogu da kupim...?

    Loznica, nemam vremena za kurire, treba mi u Beogradu. Jel su te polovne u BG-u?
  3. PeraZ

    Gde mogu da kupim...?

    Evo sad sam gledao ponudu na sajtu, nemaju taj model.
  4. PeraZ

    Gde mogu da kupim...?

    Nisam nasao prodavnicu koja ih drzi. Jel neko zna neku koja bi mogla da ima?
  5. PeraZ

    Gde mogu da kupim...?

    Gde imaju u Beogradu da se kupe ratkapne kao ove sa slike?
  6. Mozda mu neko na kraju i pokloni Lybru 2.0 20v, samo da ne cita vise o tome na forumu.
  7. Gosn. Jovanovicu hocete ucestvovati u ovogodisnjem Beogradskom Rally-u? P.S. pise se 3rd gear, a ne 3th
  8. Nema podesavanja, obrtaje regulise step motor. Sad kad je malo otoplilo nema potrebe da drzi dugo obrtaje na 1100 nego brzo spusti na 850.
  9. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=628916590489418&set=a.266407686740312.58115.100001132475636&type=1&relevant_count=1 razlog skidanja stranački Evo i ja mislim da je razlog skidanja stranacki. Znam da nije mesto politici ovde, ali evo cime se doticni bavi, pa je to mozda i razlog za ovako nesto, a mozda je samo bio random tip kome su skinuli tockove http://www.teleprompter.rs/prolupali-otkrivene-tajne-poruke-glavnog-odbora-sns-a.html
  10. Gde se mogu kupiti Brisk Silver lpg svecice u Beogradu? I koje preporucujete za Fiat Bravo 1.6? Doslo je vreme za zamenu pa bih hteo da probam Brisk umesto NGK
  11. Cuje se motor birsaca. Samo upali brisace jednom da urade i trebalo bi da prestane. Verovatno se nije vratilo kako treba u pocetni polozaj. Ista stvar i kod mene, javi se mozda 2 puta godisnje.
  12. Postovanje za priznanje! Oni komentari na bmw forumu tipa "Radije bih isao peske nego da vozim Punta" su katastrofa. Kupi sebi nesto jeftinije sto imas para da odrzavas i to je cela nauka. BMW je prevelik zalogaj za prosecnu platu u Srbiji, ljudi se muce da plate registracije, servise, majstore, delove, gume, putarine, gorivo cak i za punta 1.2 8v.
  13. Posto Marelli akumulator od 52-56 Ah?
  14. @Jovanovic Nista licno, samo se ti najvise primas od svih ucesnika u ovoj temi. Ako te bas interesuje, vozio sam JTD pre ovog i isplativiji je sekvent butan. Na trke ne idem, 100ks na 1000kg za grad, dovoljno.
  15. Jovanovicu Marko ima li boljeg auta od tvog 1.9JTD Brava? Izgleda da nema Nadji nacin da istrebis ljude koji vole i voze benzince jer vidim da te nerviraju i dizu pritisak. Osedeces pre vremena.
  16. Da li gosn Milutin dolazi za Beograd jednom nedeljno, ako dolazi, kad i gde?
  17. Predjem par km dok ne prebaci na plin svaki dan, pretpostavljam da to nije dovoljno?
  18. Dizne ociscene pre 18.000km, da li je to vec dosta pa treba opet, ne znam. Koliko su efikasni ti aditivi za ciscenje?
  19. Nadjoh pravu temu za moj problem. Bravo 1.6 sa sekvent plinom. Ujutru, uvece, kad god je motor hladan, auto duze stajao teze pali, nekad cak iz treceg-cetvrtog puta i to kad upali treba mu malo gasa dodati da se popne na 1200-1300rpm. Kad je topao-"kao mina". Na benzin i na plin nikakvih ostalih problema, radi i ide savrseno. Sta moze biti?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...