Jump to content
FAS Goran

Kiberneticar-Velicanstveni

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

About Kiberneticar-Velicanstveni

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 3v
  1. Radi ,koliko ja znam. Ali ovde je mozda potreban sevis dizne a to izgleda ne rade.
  2. Zvao sam Moravcevica, kaze ako majstor misli da je dizna,onda da se skine i da se njima odnese,oni ne skidaju , e sad se ja pitam sta ako nije dizna, mnogo mi je to tamo vamo onda. Zvao sam mikija on me je uputio na bosistu. Zna li neko gde moze na jednom mestu da se odradi. ili da idem u sabac ,oni mogu nov auto da mi sklope :laughing:
  3. Ne mogu tacno da odredim odakle,samo se primecuje vlazan deo ispod prve dizne,ali se ne vidi kapanje,curenje,verovatno je jos uvek malog inteziteta.
  4. Stegnut je holender,ne znam gde pušta,ne vidi se,mozda je i bosch pumpa. Ludilo je sto normalno pali,vuče,ne cima,ne trese,miran ler. Da nisam radio mali servis ne bih ni provalio. ne ostaje fleka kad parkiram jer imam plastike dole,ali kad su skinute za servis skroz su masne od nafte.Ne znam pouzdanog nekog ko ce da dijagnostikuje,a ne cima mi se sa dundjerima koji bi mi petljali oko dizni a deseti problem je u pitanju, recimo. Idem kod ovog što ga je Neša preporučio.
  5. Moze li neka preporuka kod kog proverenog diznadzije da idem, imam problem sa diznom,jednom, oko nje se pojavljuje nafta. Nema problema u voznji,na leru ne cima, slucajno otkriveno tokom malog servisa. Celu temu sam prelistao i nisam video slican problem. Ako neko moze da pomogne bar preporukom majstora koji zna svoj posao da radi.
  6. Sta znaci bez elektronike? ne rade mu tasteri,samo cip?
  7. Izgled je stvar ukusa , meni audi nije dosadan, nije mi ni prvi izbor ,pre bih bmw izabrao ali daleko da je dosadan. Meni svaka alfa,osim 159 ruznjikava.
  8. Moj komsa kaze da je volvo najaci auto,sve ostalo plastikaneri. Mada ja vise verujem majstoru koji kaze da je seat bolji od vw, kaze manje se kvari.
  9. Ajoj pa posr.. mu se u zivot. Ali doktore , to samo dokazuje koliko je dosadan audi, ovaj andjeo pakla mu konstantno gleda u ljubicu,vidi se da se smorio.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...