Jump to content
FAS Goran

ShoneBravaGT

Members
  • Content Count

    173
  • Joined

  • Last visited

About ShoneBravaGT

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 10/30/1991

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pancevo
  • Interests
    Tuning and modification my car... :)

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Brava 1.6 16V

Recent Profile Visitors

2988 profile views
  1. Prodajem Multimedia radio za auto ispravan i bez ogrebotine dobio sam ga iz inostranstva al vec imam jedan tako da mi je ovaj visak kod nas kosta oko 300e Ima fabricku kutiju uputstvo kablove gps prijemnik daljinski upravljac 7” LCD DISPLEJ OSETLJIV NA DODIR MOTORIZOVANI MEHANIZAM ZA IZVLAČENJE PREDNJEG DISPLEJA SKIDAJUĆI PREDNJI PANEL USB / SD / MMC MEMORIJSKI SLOT REPRODUKCIJA: DVD / MP4 / VCD / JPG / MP3 / CD-R/RW FORMATA SNAGA: 50W X 4 (MOSFET) TV PRIJEMNIK / FM / AM / RDS PRIJEMNIK SA 18 MEMORIJA UGRADJENO ČETVOROKANALNO PRED POJAČALO / RCA “ BLUETOOTH” FUNKCIJA “ DUALZONE“ FUNKCIJA GPS FUNKCIJA ULAZ ZA VIDEO KAMERU RCA / SUB IZLAZ, RCA VIDEO ULAZ DALJINSKI UPRAVLJAČ BRUTO / NETO TEŽINA 3540g / 2880g Dodatne slike OZBILJNIM KUPCIMA mogu poslati na mail. . BEZ ZAMENA Mogucnost licnog preuzimanja kao i ugradnja. CENA 140e https://www.kupujemprodajem.com/Orion-Dvd-gps-touch-screen-14060251-oglas.htm?filter_id= Takodje i kdx 30 JVC ispravan star 5 meseci ima garanciju i sve od njega sto ide kad se uzima nov CENA 50e jvc je moj a orion je drugarev..
  2. Bolje ti stavi poklopac zupcastih kaiseva
  3. imas li od fiat brave,unutrasnje plastike na pragovima prednje i zadnje i od B stuba plastiku u tamnijoj boji ? da nisu izgrebani.. i dal imas zadnji deo sedista tj naslon koji ima naslon za ruku ?
  4. Eh bas te prati sreca sa kolima,stavi felne 16 pa da vidis kako se okrecu za tobom ja imam isto 16 razlika se oseti na tvrdoci al podnosljivo Inace samo napred sa sredjivanjem,po ulozenim parama u auto smo isti nebrini i ja sam mogao vec 3 da kupim ovakva ili jedan za 5000e..al sta ces bar ga sredjujes kako se tebi svidje ne kako ga fabrika napravi...
  5. da limoze ovo uopse da se kupi novo i gde ''zastita diska'' za fiat bravo hgt
  6. Kao sto rece kolega moze da bude odvod al ne mora da znaci Kod mene je slucaj u patosu gde ima oni zakrivljeni plehovi oblika kruzica za izlaz vode iz vozila u slucaju potope. e meni tu ulazi voda..
  7. Skidao sam tepih iz fiat brave 97g i ispod suvozacevog sedista i vozacevog nasao sam beli konektor za dve zice sta bi to moglo biti ? Ja predpostavljam da je to ostavljeno za airbag u sedistu e sad da libi radio airbag kad bi nabavio sedista sa airbagom i samo ih prikopcao na taj konektor... ?
  8. Problem i to sa vodom kad predjem preko bare i unutra napravi baricu kod nogu.Voda koja mi ulazi u auto kroz rupice odozdo koje su predvidjene za izlaz vode iz auta tu meni ulazi jer nema fabricki cepove nego zakrivljen ogrugli lim a iznutra je bitulit koji je propao bice saniranje rupa skidanje tepiha auta -zavarivanje rupica ima ih ukupno 20 kom 5 kom ispred svakog sedista -zastita patosa spolja i iznutr -Nova i bolja zvucna izolacija celog patosa Ovo je upalo neocekivano jbga kad se Mora sto se mora nije tesko.. Takodje za sad sam skinuo samo jedno sediste i podigao sam tepih i video sam beli konektor koji je valjda ostavljen za vazdusni jastuk u sedistu jer ja nemam u sedistu jastuk ? Pa moram da proverim dal ima funkcije tj da lispoj vodi do centrale airbega pa da nabavim sedista iz novijeg fiat brave.
  9. ima al nema ovo sto ja trazim..
  10. kucao sam ja druze na google al ne daje nikakve informacije! a u mom gradu nema
  11. Hvala..nasao sam clana Alubutyl rolna za izolaciju zvucnu jel neko zna gde ima da se kupi
  12. dal neko zna gde mogu da nadjem One tuning natpise sto se lepe na vrata automobila fazon kao spisak imena proizvodjaca delova redosledom koji su ugradjeni u auto
  13. Taman posla da je truo xexe pa cepove i nema ni jedan pa ne znam dal treba da budu il ne ima samo kruzici precnika 2cm koji su zatvoreni zakrivljenim limom i 2 rupe koje nisu pa je do toga gde ima da se kupe cepovi nove? i sa koje strane se stavljaju sa spoljne ili unutrasnje

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...