Jump to content
FAS Goran

milos84

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About milos84

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 03/21/1984

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bela Crkva

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.4 70kw
  1. Problem se javio pre oko 2 meseca da kad krecem iz mesta auto trese. Trese i kad se krece na uzbrdici, i kad se ide u rikverc na uzbrdici. Otisao sam kod majstora i kazao mi da su donji nosaci dotrajali. Naravno odem i kupim oba donja nosaca i zamenim ih sam, jer nije neki bauk. Kada sam ih zamenio nije bilo vise tresenja. Do pre nedelju dana. Problem se opet javio,ali nosaci nisu pokidani. Novi su jos uvek. Da li neko zna u cemu je problem? Zaboravio sam da napomenem da je rupa na okruglom nosacu 20mm a sraf sto prolazi kroz njega je 14mm. Da li to tako treba ili treba neka caura?
  2. Pozdrav svima. Imam jedan mali problem sa klimom. Kada se klima ukljuci ventilator kabine treba da se automatski ukljuci na prvu brzinu. Kod mene od pre par dana nece da se ukljucuje automatski, nego moram ja rucno da ga ukljucim. Ventilator normalno radi u sve 4 brzine, ali nece samo automatski da se uklljuci u prvu brzinu kada se startuje klima. Da li neko mozda zna u cemu je caka? Pre 3 meseca sam bio na servisu klime i dopunili su mi gasa jer nije htela da se ukljucuje. Hvala unapred.
  3. Pozdrav svima. Interesuje me gde bih mogao da nabavim ovaj deo sto je zaokruzen na slici. Ja taj deo nemam na mom stilu, a prvenstveno mi treba jer se ta instalacija do bobina bas greje. Cak mi je i kuciste filtera za vazduh svo ispucalo, pa sam bio prinudjen da mu stavim pecurku filter.
  4. Danas mi je u toku voznje otkazala bobina na trecem cilindru, pa me interesuje da li neko zna koje su bobine najbolje. Ja sam trazio po netu CHAMPION kao sto je u auto ali nigde nema. Ima samo "Tesla-ceska, i FACET-italijanska". koju bi mi vi preporucili? Hvala unapred,pozzzz.
  5. Da li mozete da mi kazete koja je cena za ELM 327 sa adapterom A1? Treba mi za fiat stilo 1.4ccm, 70kw.
  6. Danas mi je vrisnuo hladnjak motora na autu. Da li neko zna gde ima da se kupe polovni hladnjaci? ja sam danas silne brojeve okretao i niko nema,odmah uzdisu kada cuju da je motor 1.4ccm. 1.2ccm ili 1.4ccm isti su. Stilo 1.4
  7. Imam jedan problem,interesuje me koje ulje da sipam u menjac? U uputstvu koje sam skinuo sa neta pise mi " TUTELA CAR TECHNYX " , a u programu " eLearn" " TUTELA CAR ZC 75W80 " Pomoc, u pitanju je fiat stilo 1.4 70kw. Hvala unapred....
  8. Da li neko zna gde bih mogao da kupim zabice za ukrasnu lajsnu krova? Hvala unapred.
  9. Da li neko moze da mi kaze gde ima da se kupe zabice za lajsnu na krovu? Auto je sa 5-oro vrata, Stilo. Hvala unapred.
  10. Hteo bih da kupim dijagnostiku za fiat stilo 1.4 70kw, pa me interesuje sta mi je potrebno i naravno koliko sve kosta? inace treba mi da bih ocitavao greske i brisao iste. Hvala unapred. pozzzz
  11. Necu ja da odugovlacim,nego mi je lakse ovako po malo da dajem pare. Uradicu to u roku 2 meseca. Pozzzz i hvala.
  12. Video sam tu akciju, ali problem je sto nemam odmah te pare. Poceo sam da kupujem deo po deo, posto trebam veliki servis da uradim. Pa kad kupim sve idem kod majstora. Da li je DAYCO kais pouzdan,kakva su vasa iskustva?
  13. Da li moze neko da mi kaze koji je najbolji zupcasti kais za stila, tj koji je najpouzdaniji? Hvala unapred.
  14. Nemam na sedistima oznaku za airbag. Da li imate jos neku ideju kako mogu da proverim?
  15. Da li neko zna zasto na mom stilu nema bocnih vazdusnih jastuka i vazdusnih zavesa? Gledao sam po forumu i na netu to je svuda standardna oprema. U pitanju je stilo 1.4 16v 2005 god. Hvala unapred. Pozz

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...