Jump to content
FAS Goran

kufa

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About kufa

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Uzice

Contact Methods

  • Skype
    kufa.exe

Previous Fields

  • Garage
    Bravo 1.6 16V `01
  1. Ako moze da ti bude od pomoci, moj auto je bravo 2001 godiste i ima oba konektora. OBD konektor se nalazi iza osiguraca u kabini, na levoj strani ispod volana. Zavucen je iza osiguraca odozdo. Na sebi ima poklopac koji stiti konektor. Ne moras da skidas poklopac osiguraca da bi ga video, samo uz malo akrobacije, zavuci se ispod osiguraca. Ne vidi se sa prednje strane.
  2. Negde sam procitao, pa samo da potvrdim da u Uzicu za 20 EUR mozete narezati kljuc za Brava 2001 godiste. Mislim da je isti tip kljuca i za puntice. Pa ako nekom treba. Kljuc obican bez daljinskog. Servis se vrlo lako pronalazi Narezivanje kljuceva i menjacnica ADE ulica Petra Celovica u centru grada, blizu trga, kada se iz glavne ulice skrene prema MUP-u, posle 10m sa leve strane. Ako nekm treba vise detalja tu sam za pomoc.
  3. Ja imam problem sa bezanjem zadnjeg kraja i sa lupkanjem koje dolazi negde iz gepeka. U pitanju je Fiat bravo. Tockovi mi stoje ok i ravnomerno se trose. Majstor na tehnickom pregledu je gledao zadnje vesanje i rekao da je sve ok, i da eventualno treba zameniti zadnje amortizere. Po komentarima toxa-a i Zvukoljuba resenje je u zameni lezajeva. Nadam se da je tako, jeftinije je od amortizera Jos neke sugestije?
  4. To sto ti se desava nema veze sa termostatom, tako da je bolje da promenis majstora. Ako ti auto normalno drzi temperaturu, skala na sredini u svim uslovima voznje (grad, otvoren put, nizbrdica, itd), termostat je ispravan. Cisto za informaciju, termostat na tvom autu 1.6 16v je integrisan sa kucistem i kupuje se kao takav. Cena je 45eur nov. Ja sam ga bas juce promenio.
  5. Vi ugradjujete prednje maglenke, a ja ne mogu da nateram da rade vec postojece Problem sledeci: Instalacija uvedena u unutrasnjost automobila, na konektror koji (bela boje) se nalazi iznad noznih komandi. Tu je braon zica koja ide dirktno na maglenke. Sa druge strane konektora izlazi u plavo zelenoj boji i dalje ne mogu da pronadjem gde ide. Usla je u debeli buzir. Ima li ko ideju? Ispod kasete suvozaca imam dva releja crni i crveni. Pominjete da je relej od prednjih maglenki, koji od ova dva? Prespajanjem kontakata crvenog, ne desava se nista, a prespajanjem crnog aktivira se relej grejaca zadnjeg stakla. Ovo mi je vrlo cudno. Takodje nigde ni traga od osiguraca 20A, ili se on ne nalazi ovde? Ako nije tu, gde se nalazi tacno? U rasporedu osiguraca ima pozicija za zadnje, ali za prednje nema. Sugestije?
  6. Da li je moguca ugradnja tempomata na Bravo 1.6, 16v 2001.god ?
  7. Od pre par dana sam vlasnik Brava 1.6 2001. god. Imam problem sa prednjim maglenkama. Neko se igrao sa prekidacem na prednjoj konzoli (neki elementi nedostaju itd.) Po semi koju sam skinuo sa linkova na forumu, instalacija se ne poklapa, tako da ne znam sta nedostaje. Koliko sam video ove seme su za 1999 godiste. Ispravite me ako gresim. Ako neko ima za 2001 godiste neka mi pusti link. Takodje me interesuje gde se nalazi rele kojim se aktiviraju prednje maglenke. Svaka sugestija je dobrodosla. Posto sam nov na forumu, da se pohvalim . Unutrasnje osvetljenje sam zamenio sa led rasvetom (odradio sam stampu i postavio u originalno osvetljenje) i dodao soft iskljucivanje po shemi sa foruma. Cim budem imao vremena napravicu jos koju plocicu za soft start i vrlo rado je podeliti sa vama. Cim stignem postavljam video.
  8. Pozdrav svim ljubiteljima Fiata. Zovem se Kufa, lokacija Uzice, bavim se elektronikom. Po drugi put uzivam u voznji Brava 1.6 16v 2001.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...