Jump to content
FAS Goran

manjaika

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

About manjaika

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Alfa Romeo 159 1.8 16v MPI '06. ex Fiat Brava 1.8 16v ELX '98.
  1. manjaika

    Euroauto info

    Postovani, koja je cena za sva 4 amortizera za fiat bravu 1.8 '98god.? Pozdrav.
  2. daco,koliko bi kostalo da se ovaj branik vrati u fabricko stanje?
  3. To je Nelt potpisujem Jeste brate, kako si provalio radio sam za Nelt tj u Corner Shop radnji (prosao tu golgotu ),posle 6 meseci rekoh da konkurisem za agenta prodaje... medjutim to se razvlacilo od novembra 2012 do marta 2013 i na kraju nista, posle 5 krugova selekcije trenutno radim u drugoj firmi kao Menzdzer prodaje
  4. slican problem prvo paljenje dize obrtaje na 1500 i tako drzi jedno 5 min...i ne postize radnu temp. 2x menjan termostat.
  5. Postovani, Sta je sve potrebno za fiat brava-u 1.8 115ks 1998god i alfu 147 1.6 105ks 2001god,postoji li mogucnost koriscenja jednog uredjaja? Hvala!
  6. Drugar, Imas glas! Idemo dalje...
  7. Drugari, imam mali problem naime pri paljenju auta obrtaji mi skoce do 1200-1300 (hladan motor, ler) tek posle krace voznje tj zagrevanja auta oni se spuste na 800 (ler)...da li je normalno da ide u tolike obrtaje,posto mi se cini da se to ranije nije desavalo. Moze li se podesiti ler na sajli gasa tj na sajli sto ide do leptira...(obelezena je na slici) Samo jos da napomenem da sam pred veliki servis. (ako nesto znaci) Hvala!
  8. Kod mene je slican problem, tj ne mogu da ocenim kada kompresor radi a kada ne...ali kada je ukljucim ona pokrece ventilator kabine,duva i ako je prekidac za brzinu ventilatora na 0 (sto znaci da kompresor radi)...sumnjam na to da nemam freona u sistemu tj negde mi ispusta. Kako mogu da znam radi li kompresor?
  9. Oke,onda sipam ovo multigradno Jesam ja tj probao sam zoiks! rekoh da nije nesto ozbiljnije Hvala!
  10. Hvala! Mozda je gorivo ili ja ne drzim na velikim obrtajima u visem prenosu, pa kad dam gas oni pocnu da sviraju...sto je mozda i neka logika ovo ulje je Petronas-ovo tj bar mislim da je nesto novo kod nas da li je ok sipati multigradnu polusintetiku ili ipak ici na full? Preporuka pumpe tj gde je bolje gorivo? Do sada sipano samo na Nis-u.
  11. Gde sipati bolje gorivo? Ovo ulje sto zelim da sipam je polusintetičko multigradno motorno ulje 10w40
  12. Mozda,a koje gusce ulje moze u ovaj motor? Tox, imas li ti problem sa podizacima? Hvala!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...