Jump to content
FAS Goran

cuno

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About cuno

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 08/19/1975

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pančevo

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Croma MUST 1.9 MJET, Mercedes E270T CDI, MV Agusta Brutale 910
  1. Lepa nema šta. Što se tiče ovih ksenona da li je auto u samom startu imao projektore u farovima ili je to naknadno dodato uz ksenone? Pozdrav od Ivana!
  2. Rešena priča sa upozorenjem za abs i esp, otkinule se žice senzora abs na zadnjem točku, za sada je sve u redu a primetio sam da ni ne pali za sada abs prilikom blagog kočenja na prednjem levom točku pa pretpostavljam da je možda sve bilo posledica nedostatka signala sa abs senzora sa zadnjeg desnog točka. Videćemo kako će se dalje ponašati za sada je sve u redu. Pozdrav od Ivana!
  3. I pretpostavio sam za kukicu da nece imati da se kupi... Za kljesta cemo videti kod majstora, a za kupus eto tako je nekako krenulo. Prebacicu pricu o problemima na za to predvidjen forum ako ih ne resim uskoro! Pozdrav od Ivana
  4. Pozdrav drugari! Posle malo dužeg druženja sa Cromom primetio sam par stavri pa me zanima da li je neko od vas imao sličan problem. Naime dešava mi se da prilikom kočenja obično pri malim brzinama bez ikakvog razloda kočenje se naglo samo pojačava naročito na levom prednjem točku i pali se abs kao da točak proklizava a u suštini nema razloga za tim, mala je brzina i kočnica nije naglo pritisnuta. To mi poprilično smeta jer me bukvalno iscima naglim intenzivnim kočenjem i abs-om na prednjem levom točku pa me zanima da li neko od vas ima sličan problem i u čemu je problem. Takođe se od pre neki dan iz čista mira počelo paliti upozorenje da mi abs i esp ne rade ali samo u toku duže i brže vožnje na auto putu po gradu ništa. Kada auto odmori preko noći i upalim ga upozorenje se izgubi. Da li ova dva problema imaju veze jedan sa drugim? Da li neko zna da li ima da se kupi samo ona kukica koja ide na prozor zadnjeg stakla koja pridržava zavesicu u prozoru? Pukla mi je jedan sa jedne strane pa zavesica baš bez veze visi onako zakačena samo na jednu kukicu... Zahvaljujem se na odgovorima! Pozdrav za sve!
  5. Nikako da se prolepsa vreme da napravim par slika, necu da slikam po kisi, nije red Ma samo je pitanje estetike, prekidac radi super ali me nervira sto je onako oguljen. Nadao sam se da ima samo da se kupi plastika, ali sta je tu je, pogledacu na par otpada kada budem imao vremena pa mi se mozda i posreci.U medjuvremenu ako neko od vas zna nekog ko bi mogao da mi pomogne slobodno neka javne.Pozdrav za sve! Juce iskoristih lepo vreme da se provozam agustom bas sam se uzeleo. Prava uzivancija!!
  6. Druagri, jedno pitanjce: prekidač podizača prozora (prednji levi) na vozačevim vratima se dobrano izlizao pa je moje pitanje da li može da se zameni samo ta plastika prekidača koja se pritiska prstom prilikom otvaranja i zatvaranja ili mora da se menja ceo prekidač? Da li neko zna koja je cena plastike ako može da se zameni samo ona i gde može da se nabavi? Ako mora da se menja ceo prekidač gde on može da se kupi i po kojoj ceni? Jer ta zamena neka komplikovana gimnastika ili mogu i sam to da odradim? Pozdrav od Ivana!
  7. Ja sam imao prilike da posedujem i obican LCD, LED lcd i plazmu i sa moje tacke gledista plazma je neprevazidjena sto se kvaliteta slike tice i kolorita koji daje. Trenutno imam Panasonic plazmu full HD 3D, sa ekranom od 50" i mogu ti reci da sam prezadovoljan i da kao sto rekoh ima najbolju sliku od svih tv-a koje sam do sada imao. Kupljena je kod nas, preko veze, u firmi koja uvozi Panasonic, sa petogodisnjom garancijom i placena oko 1000 eur. Pozdrav od Ivana
  8. Drugar ima nekog cipovanog CBR-a ide kao mecava. Prelaz jeste ozbiljan al je kombinavija bila takva da nisam mogao da odolim jer agusta je moj san od uvek! Imas pravo za off....
  9. Teska 186 kg a ima 136 konja pa mozes misliti srece i lepote . Koliko sam ja cuo svi japanci a posebno honda su vrlo zahvalni za odrzavanje. Ljudi kazu da im se skoro nista ne kvari. Drugar je dosta dugo vozio transalpa i kaze da je to najdosadniji motor koji je imao u zivotu jer je samo sipao gorivo i nista drugo, nista se nije kvarilo. Ja sam imao prilike da se druzim sa transalpom jedno mesec dana i za to vreme ni najmanji stuc nije napravio a kamoli da mu je nesto falilo. Doduse moje iskustvo sto se tice motora je vrlo skromno par manjih skutera, jedan beverly 500, transalp pa agusta.
  10. 2007. god. sa 17k km na satu u extra stanju kakvom i treba da bude i da znas da kidaaaa!!! Kosta da se odrzava kako treba ali vredi svaku paru. Zaboravis na svaku paru koju das za nju kada sednes na nju i opalis po gasu. Ivan
  11. Ma tako će i da bude, vozim ove dok se ne potroše pa onda razmišljam šta ću dalje. Nego kako se postavljaju slike na forumu? Htedoh da pošaljem par sliak od Aguste ali nikako mi ne ide... Pozdrav od Ivana Ajd da probamo ovako: http://imageshack.us/photo/my-images/20/20130319152909.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/132/20130319152858.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/266/20130319152924.jpg/
  12. Biće biće čim se prolepša vreme pa krenem malo više da se družim sa njom!!!!
  13. A ja kao gledah po search-u al slep kod očiju kako stvari stoje!! Nisam uspeo u temi da pronađem ništa vezano za to da li da stavim 205/60/16?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...