Jump to content
FAS Goran

Luka_pg

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

About Luka_pg

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    podgorica
  1. sad sam nasao max snaga je na 5800 rpm. znaci furnem ga do 6000 i saltam.
  2. Svaka cast!!!!! extra je!!!! mene zanima koliko te kostala tabla od hgt i da li bas slkroz odgovara za svaki prikljucak?
  3. ok za medju ubrzanje...ali u kojim uslovima.... kod benzinca ga vratis iz vece u manju nabijes tako obrtaje i to je to...? e sad om kod dizea kazete na nizim obrtajima najveci,da li to vazi i za njihovu snagu? mom fiatu je max snaga npr na 6000 rpm,ako hoci idealno saltanje ja ga nafuram do 6 i 300 i tako svaku brzinu? i na tim obrtajima mu izvlacim max snagu? a na kojim mi je max nm? znam da puno pitam ali dosta se razgovara o dizel i benzincima itd. ja samo znam da drustvo redovno peglam npr.golf 5 1.9tdi razbucam sa 1.8 gt fiatom..... sad se ne furam benzin ovo ono samo navodim primjer.
  4. mozda nije tema za ovdje ali....... dugo vec se trudim da skapiram sta je bitnije za brzu voznju,ubrzanje itd. obrtni moment Nm ili konji,i obrtaji...npr benzinici imaju makar za 2 ili 3 hiljade vise. e sad mnogimkazu da je bitniji Nm zbog ubrzanja itd.a opet moj ford koji ima manje nm od nekog dizela ubrzava za 9 sec do 100, a dizeli neki koji imaju Nm 200 sporije ubrzavaju npr za 11,5 sec.moj ford ima 130 nm ali ima 100hp...... mozda je sve pretumbano ali ukoliko neko zna da mi objasni,volio bih... cak i dizeli koji su slicne kubikaze,tezine imaju veci nm ali sporije ubrzavaju.....
  5. pozdrav...mogu li ove felne promjera rupa 4x98 ,na alfu 147 promjera 5x98 ?
  6. logicno je da moze.ukupni precnik 205 55 15 i 195 45 16 je isti...samo ta sirina od 205 ne znam.... opruge predbje su kracene a ako stavim eibach mozda bude malo podignutiji....ne znam....
  7. ok... bojim se da ne kace gume jer je bas spusten.. pogledaj sam...predstavio sam auto 1.8 bravo gt... kracene su prednje opruge..mozda je zbog toga neudoban....pa reko da to gumama nadoknadim..
  8. pozdrav..super punto... mene zanima koliko se smanjila udobnost kada si stavio eibach opruge i te felge tj.gume? da li je velika razlika? i za koliko cm su ga opruge spustile?
  9. interesuje me da li ista dobijam na udobnosti ako umjesto 195_45_16 stavim 195_55_15?auto je dosta spusten...ili moram opruge fabricke vratit?u pitanju je bravo gt...... pozdrav!
  10. nemam.ali znaci manje od 7 litara ne moze bit.mislim tesko? ispada da mi auto trosi 9 kroz grad!!!! normalne voznje. mislio sam da ce vise.
  11. zanima me kada se upali lampica od goriva koliko jos ima litara u rezervoaru,ili koliko kilometara se moze preci.fiat bravo 1,8 u pitanju.
  12. ajd ako ti nije muka snimi i okaci zvuk..al blize motoru.. ja bih makao remus a stavio kn radi zvuka i disanja motora.
  13. koliko je kostao original kn filter, mozda bi mogao da se stavi u vec postojece kuciste samo da se stavi veci otvor da vuce vazduh kroz masku ili ispod branika. a ja sam cuo da ima kn filterakoji dolaze sa kucistem koje sam mozes da podesis. ili ovakav koji je vec u karbon kuciste i stavis ga izmedju motora i akumulatora.aj snimi i postavi da cujem zvuk ako ti nije muka.ali motora ne na lonac
  14. autic ti je fantazija..... mene zanima jesi li lako postavio kn filter..i sta si dobio time...na zvuku snazi,obrtajima? da li ima odgovarajuci filter za odredjene kubikaze,tipove motora? mada meni je u bravo 1.8 16v ali 113bhp.bez varijatora i plasticne usisne grane.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...