Jump to content
FAS Goran

batica84

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Pozzzzz! Vozim bravo 2001 1.9JTD naravno sa klimom i sta mi se desi na toj istoj klimi rikne mi lezaj kompresora klime i zvuk ispod haube je nesnosan! Koliko mi je poznato uklljucivao ja klimu ili ne lezaj je stalno pod opterecenjem jer ide preko kaisa!E sada posto se blizi zima a klima nije neophodna(ne znam koliko je kesa taj lezaj) da lipostoji mogucnost zamene kaisa postojeceg za kraci kao kod istog tipa motora koji nema klimu kako bih zaobisao taj lezaj barem za sada??? Savet nije na odmet hvala!
  2. Hello muci me jedna stvar oko centralnog zakljucavanja...radi se o tome da na daljinski kljuc mogu da zakljucam kola a na isti kljuc ne mogu da se otkljucaju pa moram rucno! Baterije su nove,a kontam da postoji samo jedan osigurac u instalaciji za centralnu bravu ili sta... da limoze neko da prokomentarise o cemu je rec!!! HVALA UNAPRED!!!
  3. Cao ljudi ! Vlasnik sam fiat bravo 1.9 GT JTD i imam problem oko brisaca,naime kad mu dam komandu na vremenski interval ne radi a motor je ispravan jer mi radi najbrze brisanje.E sad da lipostoji neki relej koji to regulise i gde se on nalazi a isto tako mi ne radi zadnji brisac a osiguraci su OK! pomoc please!!!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...