Jump to content
FAS Euroauto Goran

Duskodux

Members
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

About Duskodux

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 06/01/1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Rijeka

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Croma 1.9 MJT

Recent Profile Visitors

4780 profile views
 1. Jesam, kupio novo ogledalo s grijačem za nekih 15 eura. Inače, neki kreten je na polomljeno ogledalo samo zaljepio obično ogledalo, zato nije radio grijač.
 2. Krivo pročitao. Čini se da je papučica u pitanju ali ne vidim što se ovdje da stegnuti?!
 3. Ajde baš ću to pogledati. Bilo bo dobro da je tako nešto u pitanju...
 4. Nije, onaj je rješen. I probao sam sve to već, i prednje i zadnje kočnice...
 5. Pozdrav svima, Teško mi je za objasniti o čemu se radi, ali ponekad se pojavljuje nekakav čudan zvuk u području oko volana. Čini mi se da se na rupama pojačava. Onda neko vrijeme nestane pa se opet pojavi. Ono što je zanimljivo a po tome se netko sjeti ako je imao sličan problem jest da ćim stignem papučicu kočnice, pa makar na milimetar, dakle kočnice sigurno još ne koće, zvuk nestane. Ima tko kakvo iskustvo ili ideju?
 6. Odustao od kompliciranja s originalnim USB-om. U pretincu ima taman prostora za prolaz kabela koji se lagano ukopča u radio (moj ima od iza utor) kad se skine ventilacija iznad radija. Možda kome posluži.
 7. Pozdrav, da li netko ima predožbu šta bi trebala predstavljati 5 pinova na konektoru od USB-u od Windows Mobile. Imam USB na novom radiju ali isti nema usb od naprijed već je na kabelu od iza pa bih spojio taj usb na već ugrađeni od WM. Kako inače USB ima 4 pina iliti kabela, nije mi jasno ćemu služi 5ti. Pa ako tko zna koji pin predstavlja šta ili ima wiring dijagram...
 8. 1. Ovo je Croma podforum 2. Postoji pretraživač 3. Možda je ovo:
 9. @nikola_xpress Ja sam imao situaciju da je teško išlo u sve brzine, onda sam wd-om našrpicao šipkice koje se pojavljuju u motornom prostoru i sve vidljive zglobove i iznenađujuće, pomoglo je.
 10. Otišla ti je žarulja na način da je žarna nit pukla ali se "zaljepi" natrag pa radi. Ili su kontakti korodirali.
 11. Poklanjam Lancia Lybra retrvizori, unutarnji i vanjski. Jedan oštećen. http://www.njuskalo.hr/ostali-autodijelovi/lancia-lyra-vanjski-unutarnji-retrovizor-oglas-6401233
 12. Moja Croma troši prosječno oko 6,5 l, s tim da je Rijeka izrazito brdovit grad. I to je pola autoput a pola grad tako da je 10 litara previše u svakom slučaju.
 13. Kad se kupi auto, skinuti granu i vidjeti stanje leptira. Ako su limići labavi mjenjati granu.To prihvatiš kao potrošni materijal i to je to. Ili ne kupuješ dizela od 150 ks... Nema potrebe za zamenom grane.I ne mozes da pricas nekome da odustane od 1.9 150ks ako ne planira odmah da pljune 500e za novu granu. Onda niko ne bi uzimao. Dovoljno je skinuti granu, povaditi klapnice kakve god bile i zatvoriti EGR. Ko misli da tako ne valja, nek mi se javi da ga provozam. Ne mora odmah pljuniti 500 € za novu granu ako je dobra. A ako nije može za 500€ skinuti cijenu prodavaču. Ako se želi maksimalna snaga na pri svim okretajima, bez toga ne ide. A i primjerena potrošnja. Usput rečeno, Croma je iz nekog razloga koštala nova preko 25.000 €.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...