Jump to content
FAS Goran

neso_b

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

About neso_b

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Trebinje

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Tipo 1,7D Digit, Fiat Stilo MW Dynamic 1,9 JTD 115 KS

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Kupio sam euro kuku za Fiat Stilo i prodavac mi nije poslao kablove od modula za električnu instalaciju. Molio bi, ako neko ima kuku marke Westfalia sa modulom ASTM 31 (506 450) da mi uslika i postavi sliku 18-pinskog konektora koji je na ulazu u modul pošto bez boje kablova ne mogu spojiti instalaciju. Drugi konektor (OUT 12-pin) mi je poslao pa mi ta slika nije potrebna. Unaprijed hvala!
  2. Ima li tutorijala za 16-ke dynamic za stila i mene zanima. Ja sam pravio neke od aluminijuma ali sam ostao i bez njih.
  3. Interesuje me da li ima negdje da se kupi čaura (piksna) za letvu od stila, ili ako je neko pravio da li može da mi pošalje crtež po kojem se može napraviti.
  4. Jeste ista je samo je razlika u nivou opreme tj. imaju dvije vrste kutije osigurača (manja, veća). Makar sam ja te dvije do sada sretao.
  5. ^^^ I kod mene se tako dešava sa bluetooth ELM 327 i ja sam mislio da je bluetooth konekcije. Pošto je kod tebe obični ELM onda je vjerovatno problem u kreku. EDIT: Zaboravio sam da napisem ELM proradio problem je bio u starim draverima.
  6. Probao sam i odustao za sada. Nema dovoljno prostora jer su makaze koje drže haubu drugačije, pa bi trebalo malo izmjena napraviti da bi se hauba mogla zatvoriti.
  7. Svaka čast, mislim da je sve ovo slično i kod Tipa pa cu pokušati čim imadnem vremena!
  8. Sa verzijom 3.4.1 pojavljuje mi se ista greska probao sam isključiti antivirus ali opet isto. Ista mi je poruka kada probam simulaciju, i kada zaprave spojim na auto. Napominjem da još uvjek nisam uspjeo da udjem u PROXI podešavanja na Stilu sa obje verzije FES 3.3 krekovane i sa ELM327 Bluetooth. Ima li neko verziju 3.2 krek da probam sa njom.
  9. Da li je neko probao PROXI na krekovanoj verziji 3.3 P.S. Izašla je nova verzija FES 3.4 i update nije trajan već ograničen na 1 godinu!
  10. Radi se o Fiatu Stilu SW Dynamic 1,9JTD 115KS 2004 godište (mada mislim da sam negdje na ovom forumu to već pisao ali nema veze) Imam dva ELM 327 jedan je u metalnom kućištu V1.5(naručen kao V1,4 a na pločici piše V1,2) i on je prepravljen sa DIP switch a samo može ući u motor jer nisam mjenjao otpornike, a drugi ELM 327 mi je bluetooth i nega sam tek nedavno kupio a on je verzija 1,4b. Tako ga i FES prepoznaje i ispisuje -Otkrivena je nepouzdana komunikacija, provjerite vas kabal i podesavanje serijskog porta. Provjera komunikacije: COMMAND: ATZ RESPONSE: ELM327 v1.4b COMMAND: ATI RESPONSE: ATZ ELM327 v1.4b COMMAND: ATE0 RESPONSE: ATE0 OK COMMAND: ATL0 RESPONSE: OK COMMAND: ATH0 RESPONSE: OK COMMAND: ATSPC RESPONSE: OK COMMAND: ATS0 RESPONSE: OK COMMAND: ATCAF0 RESPONSE: OK COMMAND: ATCFC0 RESPONSE: OK COMMAND: ATCRA 7B0 RESPONSE: OK COMMAND: ATSH 7B0 RESPONSE: OK COMMAND: ATAT1 RESPONSE: OK COMMAND: ATST41 RESPONSE: OK COMMAND: ATBI RESPONSE: OK Ovaj interfejs je kompatibilan sa ELM 327 1.4! Trebalo bi da se ispravno poveže sa svim CAN modulima
  11. ^^^ Probao sam i sa drugim krekom (u zaglavlju piše FiatEcuScan 3.3 Registered) i nema šanse da uđem u PROXI adjustments. Molio bih bilo koga ko ima ovaj program i ELM 327 Bluetooth da proba da li može pristupiti u opciju PROXI adjustments, u opciju servisa i ostalih CAN komunikacija. Ponavljam ja samo ne mogu ući u PROXI adjustments.
  12. Da li je neko od vas sa krekovanom verzijom imao problema prilikom ulaska u Proxi setings. Koristim FES 3.3 krekovan(piše mi u zaglavlju FiatEcuScan 3.3 by C4U) i ELM 327 bluetooth.
  13. ^^^ Uradio sam tako i tempomat radi. Na FEC kad spojim sve komande prikazuje. Jedino što mi za sada ne radi to je na displeju nema nikakvog obavještenja da je tempomat uključen. Kad uključim test akutara Cruise, na FEC, ne primjetim nikakvu sijalicu da svijetli niti ispisuje poruku na displeju.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...