Jump to content
FAS Goran

Koco

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About Koco

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Ohrid MK
  1. Posto ti se desava odkako si ugradio plin proveri zice sto je plinadzija vezivao, za ulozak sam ti rekao zasto kod mene na golfu je zezao u momentu verglanja da iskljuci kontakt sijalice a motor i dalje vergla.
  2. Proveri ulozak brave mozda on gubi kontakt, ili kad ne pali uopste ne daje.
  3. Pa sa uklucenim grejanjem na max kad je napolje 0,-2 normalno je da sporo zagreje posto i radijator za grejanje je mali hladnjak i hladi motor, zato bolje je da drzis grejanje na 1 ili 2, bolje ce da greje i brze ce postici radna temperatura.
  4. Ako brava je sa dobos kocnice nije problem u 5-tom cilindrom nego u samostelajuci mehanizam za zatezanje na dobosu. Sigurno i nozna kocnica hvata nize, to je pomalo glupo uradjeno ne samo na fiat nego i na citroen, pezo, ford, opel, iz tih godista, Pr na VW je mnogo bolje reseno. Treba da ocistis sav mehanizam, protokaris dobose ako su malo ili vise potrosene, nadjes dobar majstor da ti rucno steluje mehanizam i imas super kocnica. 5-ti cilindar odlazi mnogo redje, ja sam ovo radio na tipu i na citroena zx a mehanizam je isti kao na bravi, i imali su super kocnice.
  5. Ne osrafjaj most, osrafi drzac sto drzi menjac za sasiju sa tri 13 i traveznu sa 19 , predhodno stavi dizalicu pod motor ako nemas onaj lazac za dizanje motora i povuci motor prema napred i izacice letva.
  6. EGR ventil nije za motor da postize brze radna temp. nego samo zbog ekologija i on kad je ispravan radi i na zagrejan motor. Imao sam takav audi i nije prelazio 75 st. na 90 je sao samo u grad ili na jak uspon.
  7. Normalno je na auto put ili auto kad nije opterecen temp. da je malo nize. NE bacajte bezveze pare na termostati, ako ne valja term. sacekajte jos malo, sad ce vreme da zahladi pa ako ne valja termostat nema da ima radna T ni u gradu.
  8. Iskluci kleme na akumulatoru na 24h, mozda ce da se restartira comp. Ler motor ne cepkaj zasto posle niko ne moze da ga sostavi da radi kako treba.
  9. Treba da se napuni budzet za da mogu u vladi da kradu, i kod nas u Makedoniji je isto kazne su toliko visoke sto je katastrofa pr. za neregistrovano auto 500 eur. Policajci kazu da ne smiju da se vracaju sa smene kod komandira bez bar tri kazne. Kakav narod takva drzava, malo je ovo za nas
  10. Moze i 1.4 ali da promenis i comp. ili stavi karburator.
  11. Pozdrav svima,zovem se Kosta iz Ohrida, Makedonija nadam se na dobrom druzenju na forumu

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...